2018 Dünya Kupası – Arjantin Futbolcu Eşleri ve Sevgilileri

2018 Dünya Kupasına çok az bir zaman kala Arjantin futbolcuların eşleri ve sevgilileri hakkında bilgi almak ister misiniz? O zaman yazımızı keyifle okuyabilirsiniz. İşte size merak edilen futbolcuların özel hayatları;

1 – Javier Mascherano – Fernanda Mascherano

8 haziran 1984 yılında Buenos Aires’de dünyaya geldi. 2008 yılından beri Javier Mascherano ile beraber. Gençli yıllarından itibaren beraber olan çift basit ve güzel bir hayat yaşıyorlar. Bu güzel ikilinin 2 tane çocukları bulunmaktadır. 

2 – Eduardo Salvio – Magali Aravena

3 – Gonzalo Higuaín – Lucia Fabiani

4 – Lionel Messi – Antonella Roccuzzo

26 Şatbet 1988 yılında doğmuştur. Messi çocukluğundan bu yana Antonella’ya aşık olduğunu, hatta arasıra evlerine sadece onu gizlice görebilmek için gittiğini söyler. Messien 3 erkek çocuğu var. Thiago 2 Kasım 2012 yılında, Mateo ise 11 Eylül 2015 yılında dünyaya geldi. 2018 yılında ise 3. çocuğunu Ciro’yu dünyaya getirdi.

5 – Ángel Di María – Jorgelina Cardoso

Çiftin çok tatlı bir kız çocukları bulunuyor. 22 Nisan da doğan kızları bir takım sağlık sorunları bulunuyordu. Annesi bu süreci çok zor atlattıklarını ama artık kızlarının çok sağlıklı olduğunu belirtti.

6 – Sergio Agüero – Giannina Maradona

Gianniana’nın soy isminden anlayacağınız gibi efsane futbolcu Diego Maradona’nın kızıdı. 2008 yılında Sergio ile beraber olmaya başladı. Gizli bir evlilik töreni ile dünya evine girdiler. Evlendikten bir yıl sonra 19 Şubat 2009 yılında oğulları Benjamin’i dünyaya getirdi. Evlendikten 4 yıl sonra Agüero ile boşandılar. Agüero Arjantina’nın pop starı Karina Tejeda ile beraber olmaya başladı. Fakat kötü olan olay pop starlar beraber olmaya başladığında hala daha Giannina ile evliydiler. İşte bu karma ya 5 yıl sonunda Agüoro bacağında sorun yaşarken Karina onu terketti. İşte ne oldum değil ne olacağım diyeceğin bir olay.

7 – Paulo Dybala – Antonella Cavalieri

Antonella Cavalieri’nin Dybala ile çalışmadan önce yarı zamanlı olarak restaurant da çalışıyordu. Beraber olmaya başladığı andan itibaren fenomen olan Antonella Cavalieri’nin şansı bir anda döndü.

Paylaşılan bilgiler FanatikTR tarafından yayınlanmış olup başka kimseler tarafından kopyalanamaz.