Real Madriz Chinandega İddaa Tahmini 16.04.2020

Nikaragua Premier Ligi‘nde Perşembe gecesi Real Madriz ile Chinandega kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 04.00’te başlayacak.

Real Madriz Chinandega arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Real Madriz kazanır 1.56, beraberlik 3.80, Chinandega kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘3 maç’ olarak oynanabilecek.

Real Madriz’de Kümede Kalma Hesapları

Real Madriz adına kalan 2 hafta büyük önem taşıyor. Kümede kalabilmeleri adına kalan 2 maçta en azından 1 galibiyet almaları şart gibi. Bugün iç sahada 7. sırada yer alan Chinandega’yı konuk edecekler. Kazanamazlar ise son hafta play off potasında yer alan 3. sıradaki Diriangen’e konuk olacaklar ve bu maçta hiç kolay olmayacak Real Madriz adına. Son 4 lig maçında sadece 1 puan alabilen Real Madriz’in bugün galibiyetten başka şansı yok.

Chinandega İçin Galibiyet Şart

Chinandega’da ise hedef play off potasında yer alabilmek. Ancak kalan 2 haftada işleri pek kolay gözükmüyor. Son 2 maçta 6 puan toplasalar dahi 6. sıradaki Juventus Managua’nın puan kaybetmesini beklemeleri gerekiyor. Nikaragua Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta iç sahada Real Esteti’ye 3-1 mağlup olan Chinandega, üst üste 2 haftadır puan almayı başaramıyor.

İddaa Tahmini

Bu sezon iki takım arasında oynanan 3 maçta karşılıklı gol var şeklinde sonuçlandı. Real Madrid kümede kalma Chinandega ise play off’a kalabilmek adına galibiyet arıyor. İki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

MobilBahis Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madriz, iç sahada konuk ettiği Chinandega karşısında Rayo Lopez’in attığı gollerle 2-0 kazanarak kümede kalmayı garantiledi.