Walter Ferretti Las Sabanas İddaa Tahmini 16.04.2020

Nikaragua Premier Ligi‘nde Perşembe gecesi tam 5 karşılaşma oynanacak. Bültenin ilk maçında Walter Ferretti evinde, Las Sabanas‘ı konuk edecek. Mücadele saat gece 01.00’de oynanacak.

Walter Ferretti ve Las Sabanas arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Walter Ferretti kazanır 1.35, beraberlik 3.50, Las Sabanas kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Walter Ferretti 3 Maçtır Kazanıyor

Walter Ferretti, bildiğimiz gibi son haftaların formda takımlarından biri. Nikaragua Premier Ligi’nde oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Walter Ferretti bu hafta evinde ligin alt sıralarında bulunan Las Sabanas’ı konuk edecek. Üst üste 3 haftadır kazanan ev sahibi takım, geçtiğimiz hafta ligin son sırasında yer alan  Deportivo Ocotal’ı 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Las Sabanas Alt Sıralarda

Las Sabanas ise ligin alt sıralarında mücadele ediyor. Nikaragua Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri lider Managua’ya 1-0 mağlup oldular. Son 10 lig maçında sadece 1 galibiyeti bulunan Las Sabanas’ın zorlu Walter Ferretti deplasmanında da işi bir hayli zor olacak. Las Sabanas’ın bu sezon 16 maçta kalesinde gördüğü 28 gol ile ligin en fazla gol yiyen takımı olduğunu belirtelim.

İddaa Tahmini

Walter Ferretti son haftalarda çıkış yakalamış durumda. Skor anlamında oldukça üretkenler. İç sahada konuk edecekleri Las Sabanas karşısında kazanarak 3 puana ulaşmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Walter Ferretti iç sahada konuk ettiği Las Sabanas karşısında da kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.