BATE Borisov Slutsk İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi’nde Cumartesi gününün kapanış maçında BATE Borisov evinde, Slutsk‘u konuk edecek. Heyecan dolu bu karşılaşmayı bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

BATE Borisov ile Slutsk takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranlarını inceleyecek olursak BATE Borisov galibiyetine 1.22, beraberlik tercihine 4.10, Slutsk galibiyetine ise 6.50 verildiğini görüyoruz. BATE Borisov galibiyetine ise bets10‘da 1.32 oran verilmiş. İddaa’da en çok oynanacak maçlar arasında BATE Borisov galibiyetinin de yer aldığını belirtelim.

BATE Borisov Durdurulamıyor

BATE Borisov geçtiğimiz hafta konuk olduğu Smolevichy deplasmanından 5-3’lük galibiyet ile dönmeyi başardı. Geriye düşmelerine rağmen maçı gollü bir galibiyet ile noktalayan BATE Borisov, averaj üstünlüğü ile liderliğie oturdu. Bu hafta iç sahada 2. sırada yer alan Slutsk’u konuk edecekler. Kirill Alshevskiy’in öğrencileri ligde oynadığı son 5 maçta 13 puan toplayarak en formda takım konumunda. Bu hafta Slutsk karşısında da maçın net favorisi olduklarını belirtelim.

Slutsk’da Galibiyet Hesapları

Slutsk ise geçtiğimiz hafta sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Energetik BGU karşısında beklenen performansı gösteremediler ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. BATE Borisov’un kazandığı haftada mağlup olan Slutsk, liderliği de bugün karşılaşacağı BATE Borisov’a kaptırdı. Bu sezon 8 hafta sonunda 15 gol atmayı başaran Slutsk, ligin en skorer 2. takımı konumunda.

İddaa Tahmini

BATE Borisov ve Slutsk ligin en fazla gol atan iki takımı. Kazananın lider olacağı mücadelede taraf bahsini riskli gördüğümden gol seçeneğine yöneleceğim. Öncelikli tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: BATE Borisov evinde, rahat bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü. Slutsk’un gol atamaması ise sürpriz oldu.