Torpedo Zhodino Gorodeya İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi‘nde liderlik hesapları yapan Torpedo Zhodino bu hafta evinde, Gorodeya‘yı ağırlayacak. Saat 18.00’de başlayacak mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Torpedo Zhodino ve Gorodeya arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Torpedo Zhodino kazanır 1.74, beraberlik 3.30, Gorodeya kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Torpedo Zhodino Çıkışta

Torpedo Zhodino, geçtiğimiz hafta Slavia Mozyr deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile golsüz berabere kalan Torpedo Zhodino, lider Slutsk’un puan kaybettiği haftada kazansa liderliğe oturacaktı ama Slavia Mozyr karşısında galibiyet golünü bulamadılar. Belarus Premier Ligi’nde oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yaşamayan Torpedo Zhodino, son 5 maçta 9 puan toplamayı başardı. Bu hafta Gorodeya karşısında kazandıkları takdirde Slutsk ve BATE Borisov’u geride bırakarak maç fazlasıyla liderliğe yükselecekler.

Gorodeya 3 Maçtır Kazanamıyor

Gorodeya ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği FC Minsk ile yenişemedi ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. FC Minsk karşısında etkili bir futbol sergileyemeyen Gorodeya, Belarus Premier Ligi’nde 3 haftadır galibiyet alamıyor. 11 puan ile 11. sırada yer alan Gorodeya, en son galibiyetini 4 hafta önce Energetik BGU deplasmanında almayı başarmıştı.

İddaa Tahmini

Torpedo Zhodino maçın favorisi. Formsuz Gorodeya karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Ev sahibi 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Thorpedo Zhodino evinde, rahat bir galibiyet alarak 3 puanın sahibi oldu.