Frankfurt Mönchengladbach İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Mönchengladbach deplasmanda, Frankfurt‘a konuk olacak. Bu zorlu karşılaşmayı bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Frankfurt ile Mönchengladbach zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın iddaa oranlarını ele alacak olursak Frankfurt galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.05, Mönchengladbach galibiyetinin ise 2.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Frankfurt’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Frankfurt özellikle Bundesliga’da oynadığı son maçlarda üst üste mağlubiyetler yaşayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Üst üste Dortmund, Union Berlin ve Bayer Leverkusen maçlarında mağlup oldular. Öte yandan Avrupa Ligi’nde iç sahaad konuk ettikleri Basel karşısında da ilk maçı 3-0 kaybettiler. Geçtiğimiz sezona nazaran Frankfurt’un ciddi bir şekilde düşüş yaşadığı aşikar. İç sahada konuk edeceklerı Mönchengladbach karşısında işleri bir hayli zor olacak. Maç öncesinde savunmadan Marco Russ’un forma giymesi beklenmiyor.

Mönchengladbach’da Thuram Etkisi

Mönchengladbach ise Bundesliga’nın etkili takımlarından biri. Bayern Münih ve Borussia Dortmund’a nazaran şampiyonluk şansları az olsa da yine de bu şanslarını son ana kadar sürdüreceklerdir. 49 puan toplayan ve ligde 4. sırada yer alan Marco Rose’un öğrencileri Bundesliga’da oynadığı son maçta iç sahada Köln’ü 2-1 ile geçerek 3 puanın sahibi olmuştu. Thuram bu sezon attığı 10 golle Mönchengladbach’ın en golcü isimlerinden biri. Öte yandan Mönchengladbach’ın Bundesliga’da oynadığı son 3 deplasman maçında 9 gol attığını ve bu maçlarda 7 puan topladığını belirtelim.

İddaa Tahmini

Mönchengladbach özellikle son maçlarda skor anlamında çok üretken. Deplasman maçlarında da rahat gol buluyorlar. Formsuz Frankfurt karşısında gollü bir maç çıkartacaklarını düşünüyorum. Bu karşılaşmada 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Jetbahis Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach müthiş başladığı maçta rakibini 3-1 mağlup ederek Bundesliga’da 3. sıraya yükseldi.