Hoffenheim Hertha Berlin İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da formsuz bir dönem geçiren Hoffenheim evinde, Hertha Berlin‘i konuk edecek. Saat 16.30’da oynanacak mücadeleyi futbolseverler bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilecek.

Hoffenheim Hertha Berlin arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Hoffenheim kazanır 2.18, beraberlik 3.45, Hertha Berlin kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Hoffenheim’da Golcüler Yok

Hoffenheim bildiğimiz gibi Bundesliga’nın ikinci yarısında ciddi puan kayıpları yaşamıştı. Ligde oynadıkları son maçta Schalke deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmeyi başardılar ama galibiyet hasretleri Bundesliga’da 5 maça çıktı. Son 5 maçta sadece 2 beraberlikleri var. Hal böyle olunca 9. sıraya kadar gerilediler. İç sahada konuk edecekleri Hertha Berlin maçı öncesinde golcü Kramaric ve Adamyan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Hertha Berlin’de Labbadia Dönemi

Hertha Berlin’de Bundesliga’nın formsuz takımlarından biri. Bugün karşılaşacakları Hoffenheim’a nazaran sıralamada çok daha geridiler. Bundesliga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Hoffenheim çareyi hoca değişiklinde buldu. Göreve Alman teknik direktör Bruno Labbadia’yı getirdiler. Labbadia yeni takımı ile ilk maçına Hoffenheim karşısında çıkacak. Hertha Berlin’de Hoffenheim maçı öncesinde Vladimir Darida kart cezası sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

İddaa Tahmini

İki takımda Bundesliga’da oynadıkları son maçlarda güven vermedi. Hoffenheim’da Adamyan ve Kramaric’in olmayışı handikap. Gol yollarında sorun yaşayabilirler. Tercihimi 3.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 3.5 ALT, Oran 1.32

Jetbahis Oranı: 3.5 ALT, Oran 1.36

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hertha Berlin, haftanın farklı galibiyetlerinden birine imza atarak İbisevic önderliğinde Hoffenheim’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı.