Lida Oshmyany İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus 1. Ligi‘nde Cumartesi gününün son maçında Lida ile Oshmyany kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak olup bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Lida Oshmyany arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Lida kazanır 1.57, beraberlik 3.85, Oshmyany kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

Lida 2. Galibiyetini İstiyor

Geçtiğimiz hafta Smorgon deplasmanına konuk olan Lida, rakibinin yaklaşık 60 dakikalık bölümü 10 kişi oynadığı maçta beraberlik golünü bulamadı ve Smorgo deplasmanından eli boş döndü. Belarus 1. Ligi’nde 4 hafta sonunda 4 puan toplayan Lida, tek galibiyetini ligin ilk haftasında Orsha karşısında 3-2’lik sonuç ile almıştı. Bu hafta konuk edecekleri Oshmyany karşısında favori gösteriliyorlar.

Oshmyany 3 Maçtır Kazanamıyor

Oshmyany ise geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Orsha ile yenişemedi. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Ligin ilk haftasında Arsenal Dzyarzhynsk deplasmanından 3-0 kazanarak sürpriz bir galibiyet alan Oshmyany, son 3 lig maçında da kazanamadı ve düşüşe geçti. Bu 3 haftalık süreçte Sputnik ve Volna Pinsk’e mağlup olurken Orsha ile de golsüz berabere kaldılar.

İddaa Tahmini

Lida favori gösterilse de ben kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Oshmyany bu deplasmanda gol bulabilir. Öncelikli tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

MobilBahis Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lida, ilk yarıda bulduğu 3 golle Oshmyany karşısında 3-1 kazandı ve bu sezon ki 2. galibiyetlerine ulaştılar.