Fürt Hamburg İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Fürth evinde, 3. sırada yer alan Hamburg‘u konuk edecek. Mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Fürt Hamburg arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Fürt kazanır 3.40, beraberlik 3.10, Hamburg kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Fürt Umutlarını Koruma Peşinde

Fürth, Bundesliga 2’de ilk 2 sıra iddiasını koruyor. Ligde oynadıkları son 3 maçta 5 puan toplayan Fürth, 36 puan ile 5. sırada. 2. sıradaki Stuttgart ile 9, 3. sıradaki Hamburg ile aralarıdna 8 puanlık fark bulunuyor. En azından umutlarını sonuna kadar koruyabilmek için bugün Hamburg karşısında kaybetmemeleri şart. Fürth son iç saha maçında Stuttgart’ı 2-0 mağlup etmişti. Hamburg karşısında da kazanarak havaya girmek istiyorlar.

Hamburg Kazanmak İstiyor

Hamburg ise bildiğimiz gibi Bundesliga 2’nin güçlü takımlarından biri. Lider Arminia Bielefeld ile 7, 2. sıradaki Stuttgart ile aralarında 1 puanlık fark bulunuyor. Bugün Hamburg’un alacağı bir galibiyette 2.sıraya yükselme ihtimali var ve 2. sıra demek Bundesliga’ya doğrudan çıkmak demek. Bu sebeple Hamburg adına çok kritik bir maç. Bundesliga 2’de oynadıkları son maçta Regensburg’u iç sahad 2-1 mağlup ederek 3 maçlık kazanamama serisini sonlandırmışlardı.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından oldukça zor bir maç. İki takımında tek hedefi galibiyet. Kim kaybederse gelecek haftalar çok daha zor geçecek. Ben iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

MobilBahis Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2.

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda rahat goller buldu. Karşılıklı gol var tercihimiz rahat kazandı.