Rukh Brest Smolevichy İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi‘nde son haftaların formda takımlarından biri olan Rukh Brest bu hafta evinde, Smolevichy karşısında galibiyet arayacak. Zorlu mücadeleyi bets10 canlı olarak yayınlayacak.

Rukh Brest ile Smolevichy zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın iddaa oranlarını ele alacak olursak Rukh Brest galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 2.80, Smolevichy galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Rukh Brest Dikkat Çekiyor

Rukh Brest son haftaların dikkat çeken takımlarından biri. Belarus Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta konuk oldukları Neman Grodno deplasmanından 4-2’lik galibiyet ile dönerek üst üste 5. maçtan da puan almayı başardılar. Son 5 haftada 9 puan toplayan Aleksandr Sednev’in öğrencileri toplamda 12 puan topladı ve ligde 8. sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Smolevichy karşısında maçın favorisiler.

Smolevichy Evinde Kaybetti

Smolevichy ise ligin vasat takımlarından biri. Bu sezon Belshina ile beraber küme düşmeleri bekleniyor. Sezona kötü başladılar ve 8 hafta sonunda sadece 3 puanları var. Henüz galibiyetleri yok ve 3 beraberlik alabildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri BATE Borisov ile gol düellosuna sahne olan maçta 5-3 mağlup olan taraf olduklarını belirtelim.

İddaa Tahmini

Rukh Brest’i favori görüyorum. Henüz galibiyeti bulunmayan Smolevichy karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.