Shakhtyor Soligorsk Belshina İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi‘nde son 4 haftada 10 puan toplayan Shakhtyor Soligorsk bu hafta evinde, Belshina‘yı ağırlayacak. Mücadele bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Shakhtyor Soligorsk Belshina arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Shakhtyor Soligorsk kazanır 1.22, beraberlik 6.30, Belshina kazanır ise 12.50 olarak açıklanmış.

Shakhtyor Soligorsk Net Favori

Belarus Premier Ligi’nde son haftalarda topladığı puanlar ile dikkat çekmeyi başaran Shakhtyor Soligorsk galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Slavia Mozyr karşısında 2-0 kazanmayı başardı. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen ve bu maçlardan 10 puan çıkartan Yuri Vernydub’un ekibi bu hafta iç sahada konuk edeceği Belshina karşısında da kazanarak lider BATE Borisov’un takibini sürdürmek istiyor.

Belshina’nın İşi Zor

Belshina ise bu sezon Belarus Premier Ligi’nde galibiyet alamadı. 9 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alabildiler ve topladıkları 2 puan ile ligin dibine demir atmış durumdalar. Yaklaşık 10 gün önce konuk oldukları Isloch Minsk deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile dönerek üst üste 3. yenilgilerini yaşadılar. Bu hafta Shakhtyor Soligorsk karşısında da sürpriz yapabilme ihtimalleri yok denecek kadar az.

İddaa Tahmini

Shakhtyor Soligorsk maçın net favorisi. İç sahada rahat bir galibiyet alarak çıkışlarını sürdüreceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.18

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.22

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Shakhtyor Soligorsk’un çıkışı deavm ediyor. Belshina karşısında da farklı kaznarak yenilmezlik serisini 5 maça çıkardılar.