Freiburg Werder Bremen İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da Cumartesi günü 5 maç var. Günün ilk maçında Freiburg ile Werder Bremen karşılaşacak. Mücadeleyi bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Freiburg Werder Bremen arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Freiburg kazanır 2.00, beraberlik 3.10, Werder Bremen kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Freiburg’dan 1 Puan

Freiburg adına geçtiğimiz hafta oldukça olumlu geçti. Şampiyonluk yarışı içinde olan Leipzig’e deplasmanda konuk olan Freiburg, sürpriz bir sonuç alarak sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Leipzig karşısında farklı kaybetmeleri beklenirken gerçekten iyi bir maç çıkarttılar ama şans faktörü de Freiburg’un yanındaydı. Schwolow’un karşılaşmanın ikinci yarısında 2 net pozisyonda gole izin vermediğini belirtelim. Bu hafta karşılaşacakları Werder Bremen karşısında Freiburg maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Werder Bremen 7 Maçtır Kazanamıyor

Werder Bremen’de ise kazanamama serisi devam ediyor. Böyle giderse önümüzdeki sezon Bundesliga 2’ye düşmeleri sürpriz olmayacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Bayer Leverkusen karşısında hiçbir varlık gösteremediler ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldılar. Sağ bek Gebre Selassie dışında Werder Bremen’de göze çarpan tek bir oyuncu daha yoktu diyebiliriz. Bundesliga’da üst üste 7 maçtır galip gelemeyen Werder Bremen’in artık kümede kalma umutları yavaş yavaş tükeniyor.

İddaa Tahmini

Freiburg maçın favorisi. 7 maçtır kazanamayan Werder Bremen karşısında iç sahada 3 puana ulaşacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

MobilBahis Oranı: MS 1, Oran 2.27

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı ve 3 puan alarak kümede kalma yolunda önemli bir işe imza attı.