Orsha Khimik Svetlegrosk İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Belarus 1. Ligi‘nde geçen hafta 3 puan sevinci yaşayan Orsha evinde, Khimik Svetlegrosk‘u konuk edecek. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Orsha ile Khimik Svetlegrosk zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Orsha galibiyetinin 1.29, beraberlik tercihinin 4.80, Khimik Svetlegrosk galibiyetinin ise 7.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Orsha İyi Başladı

Orsha ise sezona iyi başlangıç yapan takımlardan biri. -3 puan silme cezası ile lige başlamalarına rağmen Belarus 1. Ligi’nde ilk 5 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak kendilerine 8. sırada yer buldular. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Granit Mikashevichi’yi 2-1 mağlup ederek sezonun ikinci galibiyetini alan Orsha, aynı zamanda üst üste 3 haftadır da mağlubiyet yaşamıyor.

Khimik Svetlegrosk Son Sırada

Khimik Svetlegrosk, bildiğimiz gibi Belarus 1. Ligi’nin en zayıf takımlarından biri. Sezona -9 puan silme cezası ile başladılar ve ligde 5 hafta geride kalırken henüz puan alabilmiş değiller. Geçtiğimiz hafta Volna Pinsk deplasmanında 2 kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadılar ve sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Ayrıca Khimik Svetlegorsk’un geçen hafta öncesine kadar ligde golü dahi bulunmuyordu. Volna Pinsk deplasmanında buldukları 2 golle sezonun ilk gollerine ulaştıklarını belirtelim.

İddaa Tahmini

Khimik Svetlegorsk ligin en zayıf takımı. Henüz 5 maç sonunda puan alabilmiş değiller. Ev sahibi Orsha’nın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.29

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Orsha eviinde farklı bir galibiyet aldı. Khimik Svetlegorsk’un mağlubiyet serisi devam etti.