Holstein Kiel Stuttgart İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşayan Stuttgart bu hafta deplasmanda, Holstein Kiel‘e konuk olacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Holstein Kiel Stuttgart arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Holstein Kiel kazanır 2.85, beraberlik 3.05, Stuttgart kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Holstein Kiel Sürpriz Peşinde

Holstein Kiel, Bundesliga 2’de özellikle son maçlarda galibiyet almakta iyice zorlanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Regensburg deplasmanında 2-0 öne geçen Holstein Kiel, skoru koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan taraf oldu. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Holstein Kiel’in play off umutları ise yavaş yavaş azalmaya başladı. 3. sırda yer alan Stuttgart ile aralarında 9 puanlık fark var.

Stuttgart Hata Yapmak İstemiyor

Stuttgart ise geçtiğimiz hafta sürpriz bir yenilgi yaşamıştı. Play out hattında yer alan Wehen’e konuk olan Stuttgart, uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Hamburg’un berabere kaldığı haftada mağlup olan Stuttgart, Bundesliga 2’de 3. sıraya geriledi. Son 3 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Matarazzo’nun öğrencileri Hamburg’un lider Arminia Bielefeld ile karşılaşacağı haftada kazanarak hata yapmak istemiyor.

İddaa Tahmini

Stuttgart’ı favori olarak görüyorum. Bu maçtan da puan kaybederek ayrılırlarsa ikincilik şansları zora girecek. Stuttgart bu kez hata yapmaz ve kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart’ın hali içler acısı. Holstein Kiel deplasmanında da mağlup olan Stuttgart’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı.