NFK Minsk Arsenal Dzyarzhynsk İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus 1. Ligi‘nde Pazar gününün açılış maçında NFK Minsk ile Arsenal Dzyarzhynsk kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

NFK Minsk ve Arsenal Dzyarzhynsk arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. NFK Minsk kazanır 1.40, beraberlik 3.50, Arsenal Dzyarzhynsk kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

NFK Minsk Favori Taraf

NFK Minsk, sezonun geri kalan 5 haftasında zirve yarışında yer alan takımlardan biri olarak gözümüze çarpıyor. Lider Smorgon’un sadece 1 puan gerisinde 3. sırada yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Naftan karşısında 1-0 kazanan NFK Minsk, bu sezon Belarus 1. Ligi’nde 3. galibiyetini almayı başarmıştı. Ligde tek mağlubiyetlerini Lokomotiv Gomek deplasmanında yaşadılar.

Arsenal Dzyarzhynsk Sürpriz Peşinde

Arsenal Dzyarzhynsk ise şimdiye kadar Belarus 1. Ligi’nde 3 maç oynadı. Ligin ilk haftasında Oshmyany’e farklı kaybeden Arsenal Dzyarzhynsk, Granit Mikashevichi’yideplasmanda 2-1, Mayıs ayının başında ise iç sahada Khimik Svetlegorsk’u 1-0 ile geçerek son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. 6 puan ile 6. sırada yer alan Arsenal Dzyarzhynsk bu hafta NFK Minsk deplasmanında sürpriz peşinde.

İddaa Tahmini

NFK Minsk maçın favorisi. Arsenal Dzyarzhynsk karşısında kazanarak bu sezon 4. galibiyetlerini almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: NFK Minsk beklediğim gibi sürprize izin vermedi ve iç sahada rakibini 2-0 ile geçti.