Erzgebirge Aue Darmstadt İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de Salı günü 4 maç oynanacak. Bültenin ilk maçında Erzgebirge Aue ile Darmstadt kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Erzgebirge Aue Darmstadt arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Erzgebirge Aue kazanır 2.50, beraberlik 3.10, Darmstadt kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Aue’den 1 Puan

Erzgebirge Aue geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Deplasmanda konuk oldukları Nürberg karşısında 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skoru koruyamadılar. Hal böyle olunca da sahadan 1 puan ile ayrıldılar. Bundesliga 2’de son 2 haftayı 4 puan ile kapatan Erzgebirge Aue bu hafta evinde, Darmstadt’ı konuk edecek. Maç öncesinde Nazarov’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Darmstadt Umutlarını Korudu

Darmstadt’ın ise bildiğimiz gibi 2 hafta önce Karlsruher deplasmanında yenilmezlik serisi sona ermişti. Bundesliga 2’de tam 10 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Darmstadt, Karlsruher deplasmanında 2-0 kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada St. Pauli karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Grammozis’in öğrencileri sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 39 yapan Darmstadt, play off umutlarını korudu.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Darmstadt moralli ama deplasmanda sorun yaşayabilen bir takım. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı gol var öncelikli tercihim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Darmstadt üst üste 2. galibiyetini almayı başardı. Aue deplasmanında 3-1 kazanarak son 2 maçı 6 puan ile kapattılar.