Fortuna Düsseldorf Schalke İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da üst üste 9 maçtır kazanamayan Schalke bu hafta deplasmanda, Fortuna Düsseldorf‘a konuk olacak. Karşılaşmayı izlemek için bets10 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fortuna Düsseldorf Schalke arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Fortuna Düsseldorf kazanır 2.70, beraberlik 3.25, Schalke kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Fortuna Düsseldorf’dan 1 Puan

Fortuna Düsseldorf, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Köln deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın bitimine 5 dakika kala yedikleri arka arkaya gollerle 1 puana razı olan Fortuna Düsseldorf dramatik bir beraberlik aldı. Bundesliga’da üst üste 4 maçtır berabere kalan Fortuna Düsseldorf 24 puan ile play out hattında yer alıyor. Köln deplasmanında kart cezalısı olan Kaan Ayhan cezasını tamamladı ve bugün Schalke karşısında forma giyebilecek.

Schalke’de Kötü Gidişat

Schalke’de ise kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Augsburg karşısında oldukça kötü bir futbol sergilediler ve savunmada yapılan ciddi hatalar sonucunda sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Wolfsburg ve Freiburg’un mağlup olduğu haftada fırsatı kaçırdılar diyebiliriz. Avrupa Ligi umutları da tehlikeye giren Schalke Bundesliga’da oynadığı son 9 karşılaşmadan galibiyet alamadı. Maç öncesinde Suat Serdar’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Schalke’nin bu maçta da gol yememesi sürpriz olur. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Schalke 1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve Fortuna Düsseldorf’a 2-1 kaybetti. Galibiyet hasreti 10 maça çıktı.