Fastav Zlin Banik Ostrava İddaa Tahmini (2) 30.05.2020

Çek Cumhuriyeti Ligi‘nde alt sıralarda bir türlü kurtulamayan Fastav Zlin evinde, Banik Ostrava karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Fastav Zlin ile Banik Ostrava zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Fastav Zlin galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.25, Banik Ostrava galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fastav Zlin Sürpriz Arıyor  

Fastav Zlin, pandemi sonrasında ilk resmi maçında geçtiğimiz hafta içi Jablonec deplasmanına konuk oldu. Rakibine 1-0 kaybeden Fastav Zlin, Çek Cumhuriyeti Ligi’nde 14. sırada yer alıyor. Yüksek ihtimalle bu sezonu küme düşme turu içerisinde tamamlayacaklar. Üst üste 5 maçtır galip gelemeyen Fastav Zlin, ligde en son galibiyetini Aralık ayında Opava karşısında almıştı.

Banik Ostrava Deplasmanda Kaybetmiyor

Banik Ostrava ise geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin son sırasında yer alan Pribram’a deplasmanda konuk oldular ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Pribram karşısında çok fazla etkili olamayan ve 1 puan alan Banik Ostrava, Çek Cumhuriyet Ligi’nde oynadığı son 5 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi.

İddaa Tahmini

Banik Ostrava deplasmanda puan alabilen bir takım. Alt sıralarda bulunan Fastav Zlin karşısında en azından 1 puan alacaklardır.

 İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.30

Jetbahis Oranı: 02 (ç), Oran 1.36

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fastav Zlin, uzatma dakikalarında bulduğu golle Banik Ostrava karşısında 1 puan almayı başardı.