Sandhausen Hannover İddaa Tahmini (2) 30.05.2020

Bundesliga 2‘de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sandhausen bu hafta evinde, Hannover‘i konuk edecek. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Sandhausen Hannover arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Sandhausen kazanır 2.40, beraberlik 2.85, Hannover kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Sandhausen Puan Peşinde

Sandhausen geçtiğimiz hafta Wehen deplasmanında aldığı galibiyet ile çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Dennis Diekmeier’in attığı golle maçı 1-0 kazanan Sandhausen, puanını 33 yaptı ve 14. sıraya yükseldi. Düşme hattındaki Wehen’in 5, play out hattındaki Karlsruher’in ise 4 puan üzerine çıkmış oldular. Wehen galibiyeti ile tam 8 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Sandhausen’de moraller yerinde.

Hannover 4 Maçtır Kaybetmiyor

Hannover ise geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Karlsruher ile 1-1 berabere kaldı. Bundesliga2’de Karslruher maçı öncesinde Osnabrück’ü deplasmanda 4-2 mağlup eden Hannover’de Serdar Dursun attığı 2 golle haftanın ilk 11’ine seçilmeyi başarmıştı. Hannover ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Yüksek ihtimalle bu sezon kümede kalmayı başaracaklar. Zaten düşme hattının 8 puan üzerinde yer alıyorlar.

İddaa Tahmini

Sandhausen evinde etkisiz bir takım. İç sahada 6 maçtır kazanamıyorlar. Taraf bahsi riskli. 3.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ALT, Oran 1.30

Jetbahis Oranı: 3.5 ALT, Oran 1.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sandhausen hücumda çok etkiliydi. Sürpriz yaparak Hannover karşısında 3 gollü bir galibiyet aldılar.