Teplice Opava İddaa Tahmini (2) 31.05.2020

Çek Cumhuriyeti Ligi‘nde alt sıralarda yer alan Opava bu hafta deplasmanda, Teplice‘ye konuk oluyor. Karşılaşmayı izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Teplice Opava arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Teplice kazanır 1.62, beraberlik 2.85, Opava kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘3 maç’ olarak kombine edilebilecek.

Teplice Kazanmak Zorunda  

Teplice geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bohemians 1905 deplasmanından 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Yaşadıkları bu mağlubiyet ile Avrupa Ligi play off grubuna katılma hedefleri zora girmiş durumda. 10. sırada bulunan Sigma Olomouc ile aradaki puan farkı 6’ya çıktı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Opava karşısında kazanarak kalan 4 maçta umutlarını devam ettirmek istiyorlar.

Opava Deplasmanda Kayıp

Opava ise ligin formsuz takımlarından biri. Pribram ile beraber ligin en zayıf takımının Opava olduğunu söyleyebiliriz. Sadece 18 puan toplayabildiler ve yüksek ihtimalle küme düşme grubunda sezonu tamamlayacaklar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Karvina ile golsüz berabere kalan Opava, deplasmanda oynadığı son 12 maçtan galibiyet çıkartamadı.

İddaa Tahmini

Opava deplasmanda oynadığı son 3 maçı kaybederken 12 maçtır da galip gelemiyor. Teplice’nin kazanmak zorunda olduğu bir maç. Ev sahibi galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Teplice, iki kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1 puan ile ayrıldı.