Famalicao Porto İddaa Tahmini (2) 03.06.2020

Portekiz Premier Ligi‘nde Çarşamba gününün son maçında Famalicao evinde, lider Porto‘yu konuk edecek. 23.15’te başlayacak karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Famalicao ve Porto arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Famalicao kazanır 6.80, beraberlik 4.40, Porto kazanır ise 1.45 olarak açıklanmış.

Famalicao Puan Arayacak

Famalicao bu sezon Portekiz Premier Ligi’nin yeni takımlarından biri. Ligin yeni takımlarından biri olmalarına rağmen çok ciddi bir performans göstererek tüm dikkatleri üzerine çektiler. 2020’ye kötü başlangıç yapmalarına rağmen ligde 7. sırada yer alıyorlar. Sezon başında tek hedef Portekiz Premier Lig’de kalıcı olabilmekti ve bu beklentinin çok daha üzerine çıktıklarını söyleyebiliriz. Pandemi öncesinde oynadığı son maçta Belenenses ile 0-0 berabere kalan Pedro Sousa’nın öğrencileri Portekiz Premier Ligi’nde oynadığı son 5 maçta sadece Sporting Lisbon karşısında kazanabildi.

Porto Liderliğini Sürdürüyor

Porto ise şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Benfica’nın 1 puan önünde Portekiz Premier Ligi’nde lider konumdalar. Pandemi öncesinde Dragao’da Rio Ave karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşayarak maçı 1-1’lik beraberlik ile tamamlamışlardı. O puan kaybından sonra Benfica ile puan farkı 1’e indi. Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Porto’da bu hafta önemli bir eksik var. Sol bek Alex Telles kart cezalısı ve Famalicao deplasmanında olmayacak.

İddaa Tahmini

Famalicao’nun iç sahada performansı son maçlarda pek güven vermiyor. Bu sahada Sporting Lisbon’u mağlup ettiler ama son 5 iç saha maçında da sadece 1 galibiyetleri var. Porto’nun kazanmasını bekliyorum. Famalicao deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto pandemi sonrası lige kötü başladı. Famalicao’ya deplasmanda 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında önemli sayılabilecek 2 puan kaybettiler.