Hannover Dynamo Dresden İddaa Tahmini (2) 03.06.2020

Bundesliga 2‘de erteleme maçında Hannover ile Dynamo Dresden karşı karşıya gelecek. Mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Hannover ve Dynamo Dresden arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Hannover kazanır 1.50, beraberlik 3.20, Dynamo Dresden kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Hannover 3 Puan Peşinde

Hannover, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sandhausen deplasmanında yine puan kaybetmeye devam etti. Rakibine 3-1 mağlup olan Kenan Kocak’ın ekibi büyük bir fırsatı kaçırdı. Hannover, Sandhausen deplasmanında kazansaydı neredeyse 5-6 basamak birden atlayıp 6. sıraya kadar yükselme ihtimali bulunuyordu.Son 2maçta 5 puan kaybeden Hannover’in kümede kalma umutlarını arttırabilmesi için Dynamo Dresden karşısında kazanması şart.

Dynamo Dresden Sürpriz Arıyor

Dynamo Dresden’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Stuttgart karşısında pek etkili olamadılar ve sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Markus Kauczinski ve öğrencileri 24 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Bir üst sıradaki Wehen ile aralarında 4 puanlık fark var ama Dynamo Dresden’in 3 maçının eksik olduğunu belirtelim.

İddaa Tahmini

Hannover için önemli bir maç. İç sahada Dynamo Dresden karşısında kazanırlar ise 6. sıraya kadar yükselme ihtimalleri bulunuyor. Dynamo Dresden karşısında iç sahada kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

MobilBahis Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hannover kötü gidişatı Dynamo Dresden karşısında sona erdirdi ve rakibini 3-0 mağlup ederek moral buldu.