Fürth Sandhausen İddaa Tahmini (2) 05.06.2020

Bundesliga2‘de play off umutları azalan Fürth evinde, Sandhausen karşısında çıkış arıyor. 19.30’da başlayacak mücadele bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Fürth ve Sandhausen arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fürth kazanır 2.45, beraberlik 3.25, Sandhausen kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Fürth Kötü Başladı

Fürth, pandemi sonrasında Bundesliga2’ye pek iyi başlayamadı. Ligde oynadıkları son 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. Geçtiğimiz hafta Cuma günü konuk oldukları Darmstadt deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Hal böyle olunca play off umutları da ciddi şekilde azaldı. Fürth’ün kalan 6 karşılaşmada 3. sıradaki Hamburg ile puan farkını kapatabilmesi hiç kolay değil.

Sandhausen 2 Maçtır Kazanıyor

Sandhausen ise son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. 2 hafta önce Wehen’i deplasmanda 1-0 ile geçerek çok kritik bir galibiyet alan Uwe Koschinat’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Hannover karşısında 3-1 kazanarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Bundesliga2’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Sandhausen’in kümede kalma umutları da büyük ölçüde arttı. Düşme hattının 6 puan üzerine çıkmış oldular. Bu hafta Fürth deplasmanında alacakları beraberlik dahi oldukça önemli.

İddaa Tahmini

Sandhausen’de moraller yerinde. Fürth’ün kazanması şart ama Sandhausen kolay bir rakip değil. Ben iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

 İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sandhausen’de iyi gidişat devam ediyor. Fürth deplasmanında 2-1 kazanarak haftanın sürpriz sonuçlarından birini aldılar.