Brighton Manchester United İddaa Tahmini 30.06.2020

İngiltere Premier Lig‘de pandemi sonrasında 4 puan toplayan iki takımın maçında Brighton ile Manchester United kozlarını paylaşacak. Karşılaşma S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Brighton ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 5.10, beraberlik tercihinin 3.80, Manchester United galibiyetinin ise 1.74 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton’dan 2 Maçta 4 Puan

Brighton pandemi sonrasında Premeir Lig’e iyi başlayan takımlardan biri. Arsenal karşısında iç sahada 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanarak altın değerinde bir 3 puan almışlardı. Maupay’ın 90+5. dakikada attığı golle gelen 3 puan sayesinde Brighton belki bu sezon kümede kalacak. Geçtiğimiz hafta ise King Power’da Leicester City’e konuk olan Brighton bu maçtan da puan alarak son 2 maçı 4 puan ile kapattı. Düşme hattının 6 puan üzerine çıkan Brighton’da moraller yerinde.

Manchester United Ritmini Buldu

Manchester United’da uzun süredir sakat olan Pogba’nın takıma katılması ile birlikte Manchester United daha üretken olmaya başladı. Bunu Sheffield United maçında net bir şekilde gördük. Martial önderliğinde sahadan 3-0 galip ayrılan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de ilk 5 iddiasını sürdürüyor. Manchester City’nin men cezası sebebiyle bu sezon Premier Lig’i 5. sırada tamamlayan takımda Şampiyonlar Ligi bileti alabilecek. FA Cup maçında da Norwich City’i 2-1 ile geçerek adını yarı finale yazdıran Manchester United’da moraller yerinde.

İddaa Tahmini

Brighton’da hedef kümede kalmak Manchester United’da ise sezonu Şampiyonlar Ligi potasında bitirebilmek. Manchester United pandemi sonrasında daha hazır bir görüntü çizdi. Tercihim Manchester United galibiyeti.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’ın galibiyet serisi devam ediyor. Brighton deplasmanında rahat bir galibiyet alarak üst sıra takibini sürdürdüler.