Arsenal Norwich City İddaa Tahmini 01.07.2020

İngiltere Premier Lig‘de son sırada yer alan Norwich City deplasmanda, Arsenal‘a konuk olacak. Karşılaşmayı S SPORT kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Arsenal Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.47, beraberlik 4.85, Norwich City kazanır ise 6.90 olarak açıklanmış.

Arsenal Gençleriyle Kazandı

Arsenal bildiğimiz gibi pandemi sonrasında Premier Lig’e kötü bir başlangıç yapmıştı. Önce Manchester City’e 3-0 kaybeden Arsenal, ardından ise Brighton deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 2-1 kaybetti. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından eksik sayısı da artan Arsena, Southampton deplasmanında genç yıldızları Nketiah ve Willock önderliğinde 2-0 kazanarak moral buldu. Premier Lig’de Avrupa Kupası hedefini sürdüren Arsenal’ın tek hedefi ligi ilk6’da bitirebilmek. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Norwich City karşısında Pablo Mari ve Bernd Leno’nun sakatlıkları sebebiyle oynamaları beklenmiyor.

Norwich City Son Sırada

Norwich City’de kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’de pandemi sonrasında oynadıkları 2 maçta henüz gol atamadılar ve 2 maçtan da mağluıbiyet ile ayrıldılar. Daniel Farke’nin öğrencileri Premier Lig’de 21 puan ile son sırada yer alıyor. Bir üst sıradaki Aston Villa ile aralarında 6 puanlık fark var. Golcü Pukki son dönemde çok formsuz. Hal böyle olunca Norwich City pozisyona girmekte bile zorlanıyor. Arsenal deplasmanı öncesinde Grant Hanley ve Sam Byram’ın sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Norwich City ligin son sırasında. Pandemi sonrasında 2 maçta henüz gol bile atamadılar. Arsenal’a karşı sürpriz yapmalarını beklemiyorum. Arsenal rahat kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal’da galibiyet serisi devam ediyor. Son sıradaki Norwich City’i 4 golle geçerek 3 puanın sahibi oldular.