Manchester City Liverpool İddaa Tahmini 02.07.2020

İngiltere Premier Lig‘de Perşembe gününün kapanış maçında Manchester City ile Liverpool kozlarını paylaşıyor. Saat 22.15’te başlayacak dev mücadele S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 2.06, beraberlik 4.00, Liverpool kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Manchester City 3 Puan İstiyor

Manchester City, geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea’ye 2-1 kaybedince Liverpool şampiyonluğunu ilan etti. Durum 1-1 iken Sterling’in kaçırdığı net pozisyon maçın kırılma anlarından biriydi. Chelsea karşısında kötü bir performans gösteren Manchester City, bu mağlubiyetin ardından FA Cup’da Newcastle United’ı 2-0 ile geçerek FA Cup’da yarı finale yükselen takım oldu. Bu hafta Premier Lig’de şampiyon Liverpool karşısında kazanarak Liverpool’a 2. mağlubiyetini yaşatmak istiyorlar. Liverpool maçı öncesinde Fernandinho kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Liverpool 23 Puan Fark Attı

Liverpool’da yüzler gülüyor. Bu sezon Premier Lig’de şampiyonluğu kesinlikle en fazla hak eden takım olarak dikkat çekiyorlardı. Tam 30 yıl aradan sonra mutlu sona ulaşarak Premier Lig’de şampiyonluğunu garantilediler. Üstelik bitime 7 hafta kala. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Anfield’da konuk ettikleri Crystal Palace karşısında rahat bir oyun ile maçı 4-0 kazanan Klopp’un öğrencileri puanını 83 yaptı. Bugün karşılaşacakları en yakın takipçisi Manchester City’nin tam 23 puan önündeler. Sezonun ilk yarısında oynadığı maçı evinde, 3-2 kazanan Liverpool Etihad deplasmanında da galibiyet peşinde. Manchester City karşısında savunmadan Joel Matip sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İddaa Tahmini

Liverpool bildiğimi gibi şampiyonluğunu garantiledi ama bu maç prestij açısından da son derece önemli. City en azından şampiyon rakibini mağlup etmek isteyecektir. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’un zafer sarhoşu olduğu belliydi. Manchester City evinde, farklı kazandı.