Başakşehir Trabzonspor İddaa Tahmini 27.01.2021

Türkiye Süper Kupası finali heyecanı yaşanıyor. Başakşehir ile Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.45’te başlayacak. Mücadelenin saat 20.45’te A SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Başakşehir ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 2.35, beraberlik 3.10, Trabzonspor kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Başakşehir’de Gidişat Kötü

Başakşehir’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Rizespor ile karşı karşıya gelen Okan Buruk’un öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Sezon başından beri, istediği performansı gösteremeyen Başakşehir takımı, bu sezon şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde kaldı. Lider Beşiktaş ile aralarında tam 20 puanlık fark var. Bu hafta içi Türkiye Süper Kupası’nda geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de İrfan Can Kahveci ve Bolingoli’nin sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor Formda

Trabzonspor, rakibi Başakşehir’e nazaran çok daha formda. Son haftalarda ciddi puanlar toplamaya başlayan Bordo Mavililer, ilk 4 iddiasını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında, Ekuban ve Djaniny’nin golleriyle 2-1 kazanarak 3 puanı aldılar. Özellikle Nwakaeme’nin yaptığı asist görülmeye değerdi. Geçtiğimiz sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Trabzonspor, Süper Lig şampiyonu Başakşehir ile Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Başakşehir – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından saat 20.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda  seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de İrfan Can Kahveci ve Bolingoli’nin sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Fabio, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mahmut Tekdemir, Berkay, Aleksic, Visca, Chadli, Crivelli

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Hosseini, Marlon, Abdülkadir Parmak, Berat, Nwakaeme, Lewis Baker, Ekuban, Djaniny

İddaa Tahmini

Trabzonspor, bana göre maçın favorisi. Başakşehir’e nazaran çok daha formdalar. Trabzonspor, kupaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.35

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, daha etkili oynayan taraftı. Haklı bir galibiyet alarak Süper Kupa’yı müzelerine götürdüler.