Crystal Palace Chelsea İddaa Tahmini 10.04.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Chelsea deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak.

Crystal Palace Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın jetbahis oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 6.70, beraberlik 4.05, Chelsea kazanır ise 1.57 olarak açıklanmış.

Goodison Park’ta 1 Puan

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Goodison Park’tan puan ile dönmeyi başardı. Everton karşısında geriye düştüler ama Batshuayi’nin son dakikalardaki golü, maçın skorunu tahin etti. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta tek mağlubiyetini Tottenham deplasmanında aldı. Selhurst Park’ta ise son 3 maçtan 5 puan çıkarttılar ve kalelerinde gol görmediler.

Chelsea Mağlup Oldu

Chelsea, uzun bir aradan sonra Premier Lig’de mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de West Bromwich karşısında rahat kazanmaları beklenirken, rakibine 5-2 kaybettiler. Tuchel yönetiminde Premier Lig’de ilk mağlubiyetini alan Chelsea, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak moral buldu. Porto’yu ilk maçta 2-0 mağlup ettiler ve yarı final için çok büyük bir avantaj yakaladılar. Premier Lig’de ilk 4 yarışını sürdüren Chelsea’nin bugün kazanması gereken bir maç. Maç öncesinde Chelsea’de Thiago Silva kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından saat 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda  seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Thiago Silva kart cezalısı.

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, James Tomkins, Tyrick Mitchell, Milivojevic, McArthur, Townsend, Mateta, Eze, Benteke

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hudson Odoi, Mason Mount, Abraham, Timo Werner

İddaa Tahmini

Crystal Palace’ın önemli hücum silahları var. Chelsea’de Thiago Silva cezalı. Savunmada önemli bir eksik. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.17

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, geçen haftaki West Bromwich mağlubiyetini unutturdu. Crystal Palace’ı deplasmanda 4-1 ile geçtiler.