Manchester City Leeds United İddaa Tahmini 10.04.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçında, Manchester City ile Leeds United karşılaşacak. Mücadelenin saat 14.30’da başlayacağını belirtelim.

Manchester City bugün Leeds United karşısında maçın net favorisi. Jetbahis oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.31, beraberlik tercihine 6.10, Leeds United galibiyetine 9.70 oran veriyor.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund’u konuk eden Manchester City, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon finale ayak basmaları yüksek ihtimallerden biri. Öte yandan Premier Lig’de de bu sezon çok etkililer ve şampiyonluğun en büyük adayılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Manchester City’nin bu hafta Leeds United karşısında da kazanması bekleniyor.

Leeds United 3 Maçtır Kaybetmiyor

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’ta konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-1 mağlup ettiler. Haftayı 3 puan ile kapatan Leeds United, son 3 maçta 7 puan topladı. Bu sezon Marcelo Bielsa ile yolları ayırmayı planlayan Leeds United, kalan haftalarda maksimum puan toplama peşinde. Özellikle Leeds United’ın önümüzdeki 3 maçlık fikstürü oldukça zor. Manchester City, Liverpool ve Manchester United ile arka arkaya maçlar oynayacaklar.

Maç Bilgileri

Manchester City – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından saat 14.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Stadı’nda  seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Mendy, İlkay, Rodrigo, Bernardo Silva, Mahrez, Sterling, Agüero

Leeds United'ta ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Pascal Struijk, Alioski, Stuart Dallas, Helder Costa, Mateusz Klic, Kalvin Philips, Jack Harrison, Bamford

İddaa Tahmini

Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Etihad’ta Leesd United’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.31

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, sürpriz bir galibiyet aldı. Manchester City deplasmanına 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar.