Galatasaray Beşiktaş İddaa Tahmini 08.05.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray evinde, Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 10.00, beraberlik 10.00, Beşiktaş kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Galatasaray’ın Son Şansı

Galatasaray, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Gençlerbirliği’ne konuk olan Galatasaray, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Sarı Kırmızılılar, son 3 maçından ise 9 puan çıkarttı. Üstelik bu 3 maçlık süreçte gol de yemediler. Sezonun en önemli maçına çıkacak olan Galatasaray evinde, lider Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş karşısında kazanmaktan başka çareleri yok. Aksi halde şampiyonluk umutları iyice azalacak. Bugün mağlup olmaları halinde, Galatasaray’ın şampiyonluk şansı kalmayacak. Galatasaray’da bu hafta Yedlin ve Luyindama kadroda bulunmuyor.

Beşiktaş Şampiyonluğa Doğru

Beşiktaş, şampiyonluk için artık gün sayıyor diyebiliriz. Bu hafta 3. Sırada yer alan Galatasaray ile karşılaşacaklar. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Hatayspor’u 7-0 mağlup etmeyi başaran Sergen Yalçın’ın öğrencileri, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Hatayspor karşısında, sezonun en farklı sonucunu aldılar. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran ve 7 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5, bugün karşılaşacağı Galatasaray’ın ise 6 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Siyah Beyazlılar, kalan 3 maçta 4 puan topladığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Sezonun ilk yarısında Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Beşiktaş, bu hafta Türk Telekom Arena’da da galibiyet arayacak. Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Aboubakar, Oğuzhan Özyakup ve Hasic’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da bu hafta Yedlin ve Luyindama kadroda bulunmuyor. Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Aboubakar, Oğuzhan Özyakup ve Hasic’in sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Muslera, Şener, Ryan Donk, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson Fernandes, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Dorukhan, Gökhan Töre, Ghezzal, Cyle Larin

İddaa Tahmini

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bir maç. Galatasaray’ın daha çok galibiyete ihtiyacı var. İç sahada lider Beşiktaş’ı mağlup ederek, şampiyonluk umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, derbide gülen taraf oldu. Beşiktaş’ı iç sahada 3-1 ile geçerek şampiyonluk umutlarını son 2 haftaya taşıdılar.