IFK Mariehamn – HJK Helsinki İddaa Tahmini 14.06.2021

Finlandiya Veikkausliiga‘da, 14 Haziran Pazartesi günü, 10. sırada yer alan IFK Mariehamn ile lider HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 18:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, IFK Mariehamn kazanır seçeneğine 9.25, beraberliğe 4.85, HJK Helsinki kazanır seçeneğine ise 1.33 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.20, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 1.23 oran veriyor.

IFK Mariehamn 4 Haftadır Mağlup

IFK Mariehamn ise Finlandiya Veikkausliiga’ya fırtına gibi başlamasının ardından, son 4 haftanın tamamında mağlup oldu. İlk 2 hafta Honka ve Oulu karşısında farklı galibiyetlere uzanan ekip, 2 haftada 5 gol atmayı başarırken, son 4 haftanın tamamını farklı mağlubiyetlerle tamamladı ve gol atma başarısı gösteremedi. Lukas Syberyjski yönetiminde ligin en zayıf halkalarından biri haline gelen IFK Mariehamn, kötü gidişatına lider HJK Helsinki karşısında son vermeye çalışacak.

HJK Helsinki Lige Damga Vurdu

Finlandiya Veikkausliiga’da 7. Hafta sınavını Haka deplasmanında veren HJK Helsinki, sahaya namağlup lider çıkarken, Eric Browne ve Luis Henriquer’nin golleriyle galibiyete uzandı. 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran HJK Helsinki, en yakın rakibi Inter Turku’nun 1 puan üzerinde yer alıyor. Ligin en fazla gol atan ve ligin en az gol yiyen takımı olmayı başaran konuk ekip, Toni Koskela önderliğinde şampiyon tamamladığı sezonun ardından, Finlandiya Veikkausliiga’ya damga vurmaya devam ediyor.

Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Svensson, Sumusalo, Okeye, Mastokangas, Nissinen, Mattsson, Tendeng, Abubakari, Maenpaa, Olawale.

HJK Helsinki’in ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’in muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski.

Finlandiya Veikkausliiga’nın ilk 7 haftasını domine etmeyi başaran HJ Helsinki, zor günler geçiren IFK Mariehamn deplasmanından farklı galibiyetle çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider HJK Helsiki deplasmanda kazanmaya devam etti. Konuk ekip IFK Mariehamn karşısında farklı galibiyet için yeterli olamazken, Roope Riski’nin golüyle 3 puana uzandı.