İskoçya Çekya İddaa Tahmini 14.06.2021

EURO 2020 D Grubu ilk maçında, İskoçya ile Çekya karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından takip edilebilecek.

İskoçya ile Çekya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak İskoçya galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 2.95, Çekya galibiyetinin ise 2.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İskoçya Galibiyet Peşinde

İskoçya, EURO 2020’ye biraz şans eseri katıldı diyebiliriz. EURO 2020 Elemelerinde I Grubunda mücadele ettiler. Grubu Belçika ve Rusya’nın ardından 3. Sırada tamamlayan İskoçlar, play off’a kaldı. Play off’ta İsrail ve Sırbistan’ı penaltılarla eleyerek, EURO 2020’ye katılma hakkı elde ettiler. EURO 2020’de D Grubunda boy gösterecek olan Steve Clarke’ın ekibi, İngiltere, Çekya ve Hırvatistan ile karşılaşacak. EURO 2020 öncesinde 2 hazırlık maçı oynayan İskoçya, ilk hazırlık maçında Hollanda ile 2-2 berabere kaldı. İkinci hazırlık maçında ise Lüksemburg karşısında 1-0 kazanarak moral buldular. Grubun ilk maçında Çekya ile karşılaşcak İskoçya, gruba galibiyet ile başlamak istiyor.

Çekya 3 Puan Arayacak

Çekya, EURO 2020 Elemelerinde çok zor bir gruba düşmemişti. İngiltere, Kosova, Bulgaristan ve Karadağ ile karşılaştılar. Grupta tek güçlü takım İngiltere olunca Çekya, rahat bir şekilde gruptan çıkmayı başardı. Hatta grupta İngiltere karşısına kazanmayı bile başardılar. Kadrolarında Adam Hlozek, Tomas Soucek, Vladimir Coufal, Patrick Schick gibi kaliteli isimler var. Özellikle 18 yaşındaki genç yıldız Adam Hlozek’e ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Sparta Prag forması ile bu sezon 15 gol atan Hlozek’in EURO 2020 sonrasında Sparta Prag’tan ayrılması bekleniyor. EURO 2020’de D Grubunda mücadele edecek Çekya, grupta İngiltere, Hırvatistan ve İskoçya ile kozlarını paylaşacak. Grubun ilk maçında İskoçya ile karşılaşacak Çekya’nın alacağı 1 puan bile son derece önemli.

Maç Bilgileri

İskoçya – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hampden Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İskoçya'nın 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çek Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Kaderabek, Tomas Kalas, Alex Kral, David Zima, Jan Boril, Tomas Soucek, Petr Sevcik, Antonin Barak, Adam Hlozek, Patrick Schick

İddaa Tahmini

Grupta iki takımı da birbirine denk görüyorum. İskoçya, son hazırlık maçında Lüksemburg karşısında tek gol atabilmişti. Çekya, iyi savunma yapan bir takım. İlk 45 dakikadan eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0 , Oran 1.73

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 1.89

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İskoçya, EURO 2020’ye mağlubiyet ile başladı. Çekya’ya 2-0 kaybettiler. Schick, attığı gollerle Çekya’yı galibiyete taşıdı.