Günün İddaa Kuponu 15.06.2021

15 Haziran Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Macaristan – Portekiz: MS 2, 1.30 (iddaa) – 1.48 (bets10) ; Macaristan, EURO 2020’de F Grubunda mücadele edecek. Grupta Fransa, Almanya ve Portekiz ile karşı karşıya gelecekler. Adeta ölüm grubuna düşen Macaristan, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında ise iç sahada Portekiz’i konuk edecekler. EURO 2020 Elemelerinde grubun 4. Sırada tamamlayan Marco Rossi’nin öğrencileri, play off yarı finalinde Bulgaristan’ı, finalde ise İzlanda’yı mağlup ederek EURO 2020’ye katılmaya hak kazandı. Leipzig forması giyen Dominik Szoboszlai, Macaristan’ın en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Öte yandan Süper Lig’de forma giyen Atilla Szalai ve Kevin Varga’da Macaristan’ın kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor. Portekiz, EURO 2020 Elemelerinde B Grubunda mücadele etmişti. Grupta Ukrayna, Sırbistan, Lüksemburg ve Litvanya ile karşılaşan Fernando Santos’un ekibi, 17 puan toplayarak lider Ukrayna’nın ardından 2. Sırada kendine yer buldu. Doğrudan EURO 2020 bileti alan Portekiz, EURO 2020’de ise Almanya, Fransa ve Macaristan ile aynı gruba düştü. Adeta ölüm grubuna düşen Portekiz’i zor maçlar bekliyor. Kadrosunda Cristiano Ronaldo gibi bir yıldızı barındıran Portekiz, oldukça avantajlı. Grubun ilk maçında Macaristan karşısında alınacak olası bir galibiyet, Portekiz’in gruptan çıkma umutlarını ciddi şekilde arttıracaktır. Joao Felix, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla Portekiz, maçın net favorisi. Macaristan, kağıt üzerinde grubun en zayıf takımı olarak gösteriliyor. Portekiz’in hücum hattına karşı işleri son derece zor. Portekiz’in kazanacağını düşünüyorum.

Fransa – Almanya: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.81 (bets10) ; Fransa, EURO 2020 Elemelerinde dikkat çekici bir performans gösterdi. Türkiye, İzlanda, Arnavutluk, Andorra ve Moldova ile aynı grupta yer alan Fransa, 10 maç sonunda 25 puan topladı ve grubu lider tamamlayarak, EURO 2020 bileti almayı başardı. EURO 2020’de F Grubunda yer alacak Fransa’nın zor bir gruba düştüğünü belirtleim. Almanya, Portekiz ve Macaristan ile kıyasıya bir yarış içinde olacaklar. Grubun ilk maçında Almanya ile karşılaşacak olan Didier Deschamps’ın ekibi, ilk maçtan 3 puan ile ayrılarak turnuvaya galibiyet ile başlamak istiyor. Fransa, bildiğimiz gibi EURO 2016’da şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı. Kadrosunda Kante, Giroud, Mbappe, Pogba, Coman, Griezmann, Dembele gibi yıldız isimleri barındırıyorlar. Grubun ilk maçında Almanya ile karşılaşcak Fransa, maçın net favorisi. Almanya, EURO 2020’de F Grubunda boy gösterecek. Grupta Macaristan, Portekiz ve Fransa ile karşılaşacaklar. Grubun ilk maçını Fransa’ya karşı oynayancak olan Joachim Löw’ün ekibi, son şampiyon Fransa’ya karşı kazanmak istiyor. EURO 2020 öncesinde 2 hazırlık maçı oynayan Almanya, Danimarka ile 1-1 berabere kalırken, Letonya’yı ise 7-1 mağlup etmeyi başardı. Macaristan ve Portekiz’e nazaran, Almanya’nın gruptan çıkma şansı daha fazla. Zaten Fransa ile birlikte gruptan çıkmaya en yakın takım olarak gösteriliyorlar. Almanya’nın kadrosunda Thomas Müller, Leroy Sane, İlkay Gündoğan, Serge Gnabry, Kai Havertz ve Timo Werner gibi kaliteli isimler var. Fransa karşısında bugün puan almayı hedefleyen Almanya’da kaleci Ter Stegen, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. Bu karşılaşma için en mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda da önemli isimler var. Grubun en önemli maçında, karşılıklı goller izleriz.

Sundsvall – GAIS: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.80 (bets10) ; Sundsvall’ın 5 maçlık galibiyet serisi, 2 hafta önce Jönköpings karşısında sona ermişti. Jönköping’e 2-1 kaybeden Sundsvall, geçtiğimiz hafta ise Trelleborgs deplasmanından da mağlubiyet ile döndü. İsveç Superettan’da oynadığı son 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Tony Gustavsson’un öğrencileri, 6. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Lider Landskrona’nın 5 puan gerisine düşen Sundsvall, bu hafta GAIS ile karşılaşacak. Maç öncesinde Sundsvall’da önemli bir eksik bulunmuyor. GAIS, sezona iyi başlamıştı ama son haftalarda kötü sonuçlar almaya başladılar. İsveç Superettan’da oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen GAIS, 2 hafta önce Norrby deplasmanında, sürpriz bir galibiyete imza atmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Gamla Ullevi’de konuk ettikleri Landskrona’ya 3-1 kaybettiler. Son 5 karşılaşmada 4 kez mağlup olan Patrik Ingelsten’in öğrencileri, bu hafta Sundsvall deplasmanına konuk olacak. Sundsvall maçı öncesinde GAIS’te önemli bir eksik bulunmuyor. GAIS, son haftalarda kötü sonuçlar alıyor. Son 5 maçta 4 mağlubiyet yaşadılar. Sunsdsvall, iç sahada favori olan taraf. Sundsvall’ı galibiyete bir adım daha yakın görüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.26

Bets10 Bahis Oranı: 4.82