Günün İddaa Kuponu (2) 15.06.2021

İddaa fikstüründe 15 Haziran Salı günü yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Fransa – Almanya: İY 0, 1.84 (iddaa) – 2.00 (bets10) ; EURO 2020‘nin favorileri arasında yer alan Fransa ve Almanya, F Gurubu‘nun ilk haftası kapsamında karşı karşıya geliyor. 15 Haziran Salı günü Türkiye saati ile 22:00‘da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı TRT 1. Fransa Milli takımı, 2018 Dünya Kupası’nı müzesine götürerek Didier Deschamps yönetiminde tarihe geçerken, EURO 2020 Elemeleri H Gurubu’nda Türkiye, İzlanda, Arnavutluk, Andorra ve Moldova ile karşılaştı ve 10 maçtan 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. 25 puanla gurubu lider bitiren Fransa, tek mağlubiyetini Türkiye’den alırken, kırmızı beyazlıların olağanüstü performansının ardından, son 7 maçında mağlubiyet yüzü görmedi. EURO 2016’yı Finalde kaybeden Fransa Milli takımı, EURO 2020’nin favorileri arasında yer alıyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Gurubu’nu 2 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup sürdüren ev sahibi, iki kulvarda birden son yıllara damga vurmaya devam ediyor. Karim Benzema’nın 6 yıl sonra Milli takıma dönmesiyle birlikte gücüne güç katan ekip, Mbappe,, Lucas Hernandez, Varane, Lemar, N’Golo Kante, Ben Yedder gibi kendi takımlarında harika bir sezon geçiren yıldızlarına EURO 2020’de fazlasıyla güveniyor. Almanya Milli takımı, Joachim Löw yönetiminde son turnuvasına çıkıyor. EURO 2020 Elemeleri C Gurubu’nda Hollanda, Kuzey İrlanda, Belarus ve Estonya ile mücadele veren ve 8 maçtan 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran konuk ekip, Hollanda’nın üzerinde gurubu lider tamamladı. Golcüleriyle dikkat çeken ekip, 30 gol atıp, sadece 7 gol yedi. İspanya ile birlikte en fazla Avrupa Şampiyonasını kazanan takım olmayı başaran Almanya, takımın başında son turnuvasına çıkacak Löw ile birlikte rekorunu egale etmek istiyor. İlkay, Musiala , Neuer, Süle, Goretzka, Kimmich, Müller, Sane ve Gnabry gibi yıldızlarıyla dikkat çeken Panzerler, EURO 2020’de ölüm gurubu olarak adlandırılan F Gurubu’nda mücadele edecek. Fransa ile birlikte favoriler arasında yer alan Almanya, ilk ve en zorlu sınavına Fransa karşısında çıkıyor. Konuk ekibin en az 1 puana ihtiyacı var. EURO 2020’nin favorileri arasında yer alan Fransa ve Almanya’nın ilk hafta mücadelesinde taraf bahsi güç. Golcüleri ve savunma etkisiyle dikkat çeken tarafların, ilk yarıda öne geçmeyeceği görüşündeyim.

Macaristan – Portekiz: MS 2, 1.30 (iddaa) – 1.48 (bets10) ; 15 Haziran Salı günü Macaristan ile Portekiz, EURO 2020 F Gurubu‘nun ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Puskas Arena’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Türkiye saati ile 19:00‘da, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Macaristan Milli takımı, EURO 2020 Elemeleri F Gurubu’nda, Hırvatistan, Galler, Slovakya ve Azerbaycan ile mücadele ederken, 8 maçtan 4 galibiyet, 4 mağlubiyetle toplanan 12 puan doğrudan EURO 2020 bileti için yeterli olmayı başaramayan ekip, Play Off sınavı verdi. Bulgaristan ve İzlanda galibiyetleriyle birlikte EURO 2020 biletine ulaşan ekip, kötü eleme performansı nedeniyle EURO 2020’nin en zorlu gurubuna düştü. EURO 2020 F Gurubu’nda, Almanya, Fransa ve Portekiz ile mücadele edecek olan Macaristan, gurubun kağıt üzerinde zayıf halkası. Eleme performansıyla sınıfta kalan Macaristan’ın ilk hafta Avrupa Şampiyonasının son şampiyonu Portekiz karşısında işi zor. EURO 2020 F Gurubu’nda, Fransa, Almanya ve Macaristan ile mücadele edecek olan Portekiz, EURO 2016’nın şampiyonu olarak turnuvaya başlayacak. Fernando Santos yönetiminde 2016 şampiyonluğunu Fransa’nın ellerinden almayı başaran Portekiz, EURO 2020 Elemeleri B Gurubu’nu 17 puanla 2. Sırada tamamladı. 8 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Portekiz, savunma anlayışıyla dikkat çekti. Hücum hattında Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes ve Joa Felix gibi çok tecrübeli yıldızlara sahip olsa da, savunma disiplininden vazgeçmeyen Portekiz, ilk maçta gurubun en zayıf halkası Macaristan’ı mağlup etmek istiyor. Portekiz kalesine gol göndermek fazlasıyla zorken, golcülerine engel olmakta aynı derecede zor. Son şampiyon Portekiz, ölüm gurubunun ilk haftasında en kolay fikstüre sahip. Şampiyon olarak turnuvaya başlayacak olan Portekiz’in ilk maçtan kazanacağını düşünüyorum.

HIFK Helsinki – Honka: MS 1, 2.50 (iddaa) – 2.90 (bets10) ; HIFK Helsinki evinde Honka‘yı konuk edecek. 15 Haziran Salı günü Türkiye saati ile 18:30‘da start alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesine, Telia 5G- Arena ev sahipliği yapacak. HIFK Helsinki haftayı 2-0’lık KTP Kotka galibiyetiyle noktaladı ve evine 3 puanla dönen ekip, Finlandiya Veikkausliiga’da iyi performansına kaldığı yerden devam etti. Ligin ilk 4 haftasını 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup geçmeyi başaran HIFK Helsinki, yenilmezlik serisini 2. Sıradaki Inter Turku’ya evinde 4-1 mağlup olarak kaybetse de, çabuk toparlandı ve KTP Kotka karşısında Jusif Ali ve Saez Carrillo’nun golleriyle kazandı. 6 haftanın tamamında gol bulan HIFK Helsinki, ligde gol sorunu yaşamıyor. Honka ise Finlandiya Veikkausliiga’nın ilk 6 haftasını 5 mağlubiyet, 1 galibiyetle tamamlarken, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Oulu karşısında 2-0’lık galibiyete ulaşarak, 3 maç sonra tekrar galibiyetle tanıştı. Sadece Oulu ve KTP Kotka karşısında maç kazanmayı başaran konuk ekip, geri kalan 5 haftada ise mağlubiyetten kurtulamadı. Oulu karşısında 180 dakikalık gol hasretine de son vermeyi başaran Honka, seriyi sürdürerek alt sıralardan kurtulmak istiyor. HIFK Helsinki yükselişini hız kesmeden sürdürecek ve ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Honka karşısında kazanarak, zirve takibine kayıpsız devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.98

Bets10 Bahis Oranı: 8.58