Macaristan Portekiz İddaa Tahmini 15.06.2021

EURO 2020 heyacanı devam ediyor. F Grubu ilk maçında Macaristan evinde, Portekiz ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak olup TRT 1 kanalından takip edilebilecek.

Macaristan Portekiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Macaristan kazanır 7.65, beraberlik 4.35, Portekiz kazanır ise 1.48 olarak açıklanmış.

Macaristan Zayıf Halka

Macaristan, EURO 2020’de F Grubunda mücadele edecek. Grupta Fransa, Almanya ve Portekiz ile karşı karşıya gelecekler. Adeta ölüm grubuna düşen Macaristan, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında ise iç sahada Portekiz’i konuk edecekler. EURO 2020 Elemelerinde grubun 4. Sırada tamamlayan Marco Rossi’nin öğrencileri, play off yarı finalinde Bulgaristan’ı, finalde ise İzlanda’yı mağlup ederek EURO 2020’ye katılmaya hak kazandı. Leipzig forması giyen Dominik Szoboszlai, Macaristan’ın en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Öte yandan Süper Lig’de forma giyen Atilla Szalai ve Kevin Varga’da Macaristan’ın kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.

Portekiz Yıldızlar Topluluğu

Portekiz, EURO 2020 Elemelerinde B Grubunda mücadele etmişti. Grupta Ukrayna, Sırbistan, Lüksemburg ve Litvanya ile karşılaşan Fernando Santos’un ekibi, 17 puan toplayarak lider Ukrayna’nın ardından 2. Sırada kendine yer buldu. Doğrudan EURO 2020 bileti alan Portekiz, EURO 2020’de ise Almanya, Fransa ve Macaristan ile aynı gruba düştü. Adeta ölüm grubuna düşen Portekiz’i zor maçlar bekliyor. Kadrosunda Cristiano Ronaldo gibi bir yıldızı barındıran Portekiz, oldukça avantajlı. Grubun ilk maçında Macaristan karşısında alınacak olası bir galibiyet, Portekiz’in gruptan çıkma umutlarını ciddi şekilde arttıracaktır. Joao Felix, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla Portekiz, maçın net favorisi.

Maç Bilgileri

Macaristan – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan'ın ilk 11'i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Patricio, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Rui Fonte, Joao Cancelo, Bernardo Silva, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Pizzi, Cristiano Ronaldo, Joao Felix

İddaa Tahmini

Macaristan, kağıt üzerinde grubun en zayıf takımı olarak gösteriliyor. Portekiz’in hücum hattına karşı işleri son derece zor. Portekiz’in kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, 85. dakikaya 0-0 girdiği mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. EURO 2020’ye galibiyet ile başlamış oldular.