Brann – Odds BK İddaa Tahmini 20.06.2021

Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe 20 Haziran Pazar günü yer alan mücadelede, Brann ile Odds BK karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brann kazanır seçeneğine 2.20, beraberliğe 3.60, Odds BK kazanır seçeneğine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 olarak verilmiş.

Brann 180 Dakikadır Gol Yemiyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 6 haftasını mağlubiyetlerle tamamlayan Brann, 6 maçın 4’ünde farklı skorlarla mağlup olurken, attığı 4 gole karşılık, kalesinde 17 gole engel olamamıştı. Evinde ağırladığı Stromsgodset karşısında 3-0’lık galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başaran Brann, son haftayı ise 0-0’lık Sarpsborg beraberliğiyle tamamladı. Son 2 haftada kalesini gole kapatarak 4 puana uzanan ev sahibi, son 180 dakikada gol yememesine karşın, genel savunma performansıyla hala ligin en fazla gol yiyen takımı.

Odds BK İstikrardan Uzak

Konuk ekip Oddsk BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 6 haftayı tek galibiyetle tamamladı ve 6 puanla 11. Sırada yer aldı. En alt sıradan sadece 3 puan uzaklıkta yoluna devam eden Odds BK, Jan Frode Nornes yönetiminde lige iyi başlamadı. Sadece ligin 4. Haftasında lider Bodo/Glimt’i 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, sürpriz galibiyetle toparlanma sinyalleri verse de, 2-0’lık Kristiandsund mağlubiyeti ve 1-1’lik Valerenga beraberliğiyle kötü gidişat devam etti. Odds BK skor üretmekte ve maç kazanmakta zorlanıyor.

Maç Bilgileri

Brann – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi T. Hagen. Mücadele Brann Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brann takımında Gerson ve Wolfe Moller sakat. Odds BK cephesinde ise Hagen’in sakatlığı bulunuyor.

Brann’ın ilk 11’i Belli mi?

Brann’ın muhtemel kadrosu: Opdal, Kolskogen, Kristiansen, Forren, Rasmussen, Bloomberg, Taylor, Skaanes, Strand, Simba, Bamba.

Odds BK’nin ilk 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Rossbach, Kitelano, Björtuft, Sörensen, Lauritsen, Jorgensen, Kaasa, Kitolano, Levken, Owusu, Bakenga.

Norveç Eliteserien Ligi’nde skor üretmekte zorlanan ve alt sıralardan kurtulmayı başaramayan, Brann ile Odds BK’nın mücadelesi, 2.5 alt seçeneğiyle sonuçlanacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 4 gol atılan mücadelede, ev sahibi Brann savunma performansıyla sınıfta kalırken, Odds BK son haftalardaki en iyi performansını 3 puan ve 3 golle süsledi.