İspanya Polonya İddaa Tahmini 19.06.2021

EURO 2020 E Grubunda heyecan devam ediyor. İspanya ile Polonya’nın karşılaşacağı mücadele saat 22.00’de start alacak. Karşılaşmayı TRT 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

İspanya Polonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. İspanya kazanır 1.38, beraberlik 4.90, Polonya kazanır ise 9.25 olarak açıklanmış.

İspanya 2 Puan Bıraktı

İspanya’nın grubun ilk maçında rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. İsveç ile karşılaşan İspanyollar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Rahat kazanması gereken maçtan 2 puan  kaybederek ayrılan İspanya’da moraller bozuk. İsveç karşısında öne geçecek fırsatları buldular ama değerlendiremediler. Kaleci Rob Olsen’i geçemediler desek yeridir. Öte yandan İsveç karşısında pozisyonda veren İspanya, Marcus Berg ve Alexander Isak’ın kaçırdığı pozisyonlarda son derece şanslıydı. Mağlup olmadıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Grubun  ikinci maçında Polonya ile karşılaşacak olan İspanya’ya galibiyet şart.

Polonya İçin Zor Maç

Polonya, grupta İspanya’nın ardından bir üst tura yükselmesi beklenen takımlardan biriydi. Grubun ilk mçında Slovakya ile karşılaşan Polonya, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Slovakya karşısında kazanamaları beklenirken mağlubiyet yaşayan Paulos Sousa’nın öğrencileri, gruptan çıkma şansını zora soktu. Slovakya karşısında golcü Lewandowski’nin etkisiz kaldığını belirtelim. 1-1’den sonra Grzegorz Krychowiak’ın oyundan atılması da Polonya’ya mağlubiyeti getiren başlıca nedenlerden biriydi. Grubun ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak Polonya’yı zor bir 90 dakika bekliyor.

Maç Bilgileri

İspanya – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: David de Gea, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

İddaa Tahmini

İspanya’dan bugün galibiyet bekliyorum. Grubun ikinci maçında Polonya’yı mağlup ederler ve grupta ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, yine kazanamadı. Morata ile öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Mücadele 1-1’lik eşitlik ile bitti.