Macaristan Fransa İddaa Tahmini 19.06.2021

EURO 2020’de F Grubu heyacanı devam ediyor. Son şampiyon Fransa, Macaristan ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Macaristan ve Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Macaristan kazanır 12.50, beraberlik 5.20, Fransa kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış.

Macaristan 5 Dakika Direnemedi

Macaristan, EURO 2020 F Grubuna mağlubiyet ile başladı. 5 dakika daha direnebilseler, Portekiz’den puan alabilirlerdi ama olmadı. 85. Dakikaya kadar golsüz girilen maçta Portekiz’e 3-0 kaybeden Macaristan’da moraller bozuk. Zor bir gruba düşen Macaristan’ın gruptan çıkma şansının son derece zor olduğunu belirtelim. Grubun ikinci maçında ise son şampiyon Fransa ile karşılaşacaklar. Fransa karşısında puan alması zor gözüken Macaristan’ın gruptan çıkma şansı, bu karşılaşma ile sona erebilir.

Fransa’dan 3 Puan

Fransa, EURO 2020’nin favori takımları arasında gösteriliyor. Hatta şampiyonluk adayları arasında en güçlü takım olduklarını belirtelim. F Grubunda Almanya, Portekiz ve Macaristan ile karşılaşacak olan Fransa, grubun ilk maçında karşılaştığı Almanya’yı 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. EURO 2016’yı şampiyon tamamlayan ve EURO 2020’ye son şampiyon unvanı ile katılan Didier Deschamps’ın öğrencileri, Almanya karşısında önemli bir galibiyet aldı. Paul Pogba, gösterdiği performans ile galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Grubun ikinci maçında Macaristsan ile karşılaşacak olan Fransa, yine maçın net favorisi. Deschamps ve ekibinin, Macaristan karşısında zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Macaristan – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan'ın ilk 11'i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Benzema, Mbappe

İddaa Tahmini

Fransa, maçın net favorisi. Deschamps ve ekibi, rahat bir galibiyet alır. Fransa’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.19

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa, sürpriz bir beraberlik yaşadı. Macaristan karşısında 2 puan bıraktılar.