Drogheda United Dundalk İddaa Tahmini 21.06.2021

İrlanda Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Drogheda United evinde, Dundalk ile karşılaşacak. 21.45’te başlayacak karşılaşma bets10 sitesinden yayınlanacak.

Drogheda United ve Dundalk arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Drogheda United kazanır 3.50, beraberlik 3.60, Dundalk kazanır ise 1.95 olarak açıklanmış.

Drogheda United Teladi Peşinde

Drogheda United, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Konuk oldukları Bohemians deplasmanından 5-0’lık mağlubiyet ile döndüler. İrlanda Premier Lig’te son 3 maçta 2. Kez mağlup olan Pete Mahon’un ekibi, lider Shamrock’un 9 puan gerisine düştü. 25 puan ile 4. Sırada yer alan Drogheda United, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet ile bu sezon en farklı yenilgisini yaşadı. Georgie Kell’i bir türlü tutamadılar.

Dundalk 2 Puan Bıraktı

Dundalk’ta sezonun formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Longford Town ile 1-1 berabere kaldılar. Longford Town karşısında rahat kazanmaları beklenirken 2 puan bırakan Dundalk, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Bir önceki hafta ise iç sahada Waterford’a 3-1 kaybetmişlerdi. Ligin dibindeki 2 takıma karşı son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Bu hafta Drogheda United’a konuk olacak Dundalk’ın puan alabileceğini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Drogheda United – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: David Odumosu, Conor Kane, Dane Massey, Daniel O’Reilly, James Brown, Darragh Markey, Gary Deegan, Killian Phillips, Chris Lyons, Mark Doyle, Ronan Murray

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

İddaa Tahmini

Dundalk, yokları oynuyor. Son 2 maçta yaşadıkları puan kayıpları tam bir fiyasko. Drogheda United deplasmanında kazanabileceklerini düşünmüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç) , Oran 1.45

Bets10Oranı: 10 (ç), Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor