Finlandiya Belçika İddaa Tahmini 21.06.2021

EURO 2020 B Grubu 3. Maçında lider Belçika, Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. 22.00’de başlayacak karşılaşmayı TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Finlandiya ve Belçika arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Finlandiya kazanır 10.50, beraberlik 5.15, Belçika kazanır ise 1.35 olarak açıklanmış.

Finlandiya’da Hedef Son 16

Markku Kanerva ve ekibi, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Finlandiya, EURO 2020’ye sürpriz bir galibiyet ile başlayarak, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Grubun ilk maçında Danimarka’yı Pohjanpalo’nun tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Grubun ikinci maçında ise Rusya ile karşılaşan Finlandiya, rakibine 1-0 kaybetti. Mağlup olmasına rağmen yine iyi bir performans gösterdiler ve kolay teslim olmadılar. Grubun son maçında Belçika ile karşılaşacak Finlandiya, bugün en azından 1 puan alarak gruptan çıkmak istiyor. Tabi Rusya’nın Danimarka karşısında kazanamaması da önemli.

Belçika Net Favori

Belçika, EURO 2020 B Grubun favorisi olarak gösteriliyordu. Grupta oynadıkları 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Belçika, gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun ilk maçında Rusya’yı 3-0 mağlup eden Belçika, grubun ikinci maçında ise Danimarka engelini 2-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçta, 2. Yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazana Robert Martinez’in ekibi, 6 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bugün Finlandiya karşısında 1 puan almaları halinde ise grubu lider tamamlayacaklar. Lukaku ve De Bruyne, ilk 2 maç sonunda Belçika’nın en dikkat çeken isimleriydi diyebiliriz. Bugün Finlandiya ile karşılaşacak Belçika’nın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

Maç Bilgileri

Finlandiya – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Brych. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Danimarka’da Christian Eriksek kadroda yer almıyor.

Finlandiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muthtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dedryck Boyata, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Leander Dendoncker, Youri Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Belçika’dan rahat bir galibiyet beklentim var. Finlandiya’nın puan almaya gücü yetmez. Roberto Martinez ve ekibi, grubu galibiyet ile noktalar.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.35

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika, rahat bir galibiyet aldı. Finlandiya engelini 2-0 ile geçtiler ve 9 puan ile grubu lider tamamladılar.