Günün İddaa Kuponu 20.06.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 2 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

İtalya – Galler: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.49 (bets10) ; İsviçre, EURO 2020’ye beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. A Grubu ilk maçında Galler ile karşılaşan İsviçre, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Embolo’nun golüyle öne geçmişlerdi ama üstünlüklerini koruyamadılar. Grubun ikinci maçında ise İtalya ile karşılaşan Vladimir Petkovic’in ekibi, İtalya’ya direnemedi ve sashadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta 2 maç sonunda sadece 1 puan toplayabilen İsviçre, 3. Sırada kendine yer bulmuş durumda. Gruptan çıkmaları için bugün Türkiye’yi mağlup edip, Galler’in ise mağlup olmasını bekleyecekler. Tabi averaj üstünlüğü için farklı bir galibiyet almaları da gerekiyor. Galler puan aldığı takdirde, İsviçre’nin kazanması da ilk 2 için yetmeyecek. Türkiye, EURO 2020’de büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İtalya ile gruptan çıkmaya en yakın takım olarak gözüken Türkiye, grupta oynadığı 2 maçta puan almayı başaramazken, gol dahi atamadı. Grubun ilk maçında İtalya’ya 3-0 kaybeden Şenoş Güneş’in ekibi, grubun ikinci maçında ise Galler’e 2-0 mağlup oldu. İlk 2 maçta kalesinde 5 gol gören Miller, rakip filelere ise henüz gol atamadı. İlk 2 şansını yitiren Türkiye’nin en iyi 3. Olma ihtimali bile son derece zor. Grubun son maçında karşılaşacakları İsviçre’yi mağlup etmesi, Türkiye’nin gruptan çıkması için yeterli olmayacak. Diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarını beklemeleri gerekecek. Grubun son maçında İsviçre ile karşılaşacak Türkiye’de Umut Meraş’ın sakatlığı bulunuyor. Türkiye’nin grupta ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum. İsviçre, savunma anlamında daha zayıf bir takım. Grupta oynadıkları 2 maçta da gol yediler. Türkiye, bu kez sürpriz yapabilir.

İsviçre – Türkiye: MS 2, 4.00 (iddaa) – 20.20 (bets10) ; İtalya, EURO 2020’ye oldukça iyi bir giriş yaptı. A Grubunun favorisi olarak gösterilen Roberto Manci’nin öğrencileri, 2 maçta topladığı 6 puan ile gruptan çıkmayı başardı. Grubun ilk maçında Türkiye’yi 3-0 ile geçen İtalya, grubun ikinci maçında ise İsviçre’yi aynı skor ile 3-0 mağlup etti. Turnuvanın en golcü takımlarından biri olan İtalya, bugün Galler ile karşılaşacak. Galler karşısında 1 puan aldıkları takdirde, grubu lider olarak tamamlayacaklar. İmmobile, 2 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı ile İtalya’nın en dikkat çeken oyuncularından biri. Bugün Galler karşısında da maçın favorisi olan İtalya’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Galler, grupta ilk 2 maç sonunda 4 puan topladı. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlardı ama iyi bir performans göstererek, şimdilik 2. Sırada kendilerine yer buldular. EURO 2020 A Grubu ilk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalan Robert Page’in ekibi, grubun ikinci maçında ise Türkiye’yi 2-0 ile geçmeyi başardı. İlk 2 maçta 4 puan topladılar ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde ettiler. Galler, bugün İtalya karşısında 1 puan aldığı takdirde gruptan çıkmayı başaracak. 3. Sıradaki İsviçre’nin Türkiye karşısında puan kaybı yaşaması halinde de, gruptan çıkmayı garantileyeceklerini belirtelim. Galler’in İtalya’ya direnebileceğini sanmıyorum. İtalya, özellikle önde basan ve topa sahip olan bir takım. Galler’i rahat geçerler.

Toplam İddaa Oranı: 5.28

Bets10 Bahis Oranı: 30.09