Rusya Danimarka İddaa Tahmini 21.06.2021

EURO 2020’de heyacan devam ediyor. B Grubu 3. Maçında, Rusya ile Danimarka kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Rusya ile Danimarka zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Rusya galibiyetinin 5.15, beraberlik tercihinin 3.85, Danimarka galibiyetinin ise 1.74 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rusya’da Hedef Gruptan Çıkmak

Rusya’nın Finlandiya karşısında kazanmasını bekliyordum ve beklediğim gibi bir maç oldu. Finlandiya’yı Miranchuk’un attığışık golle 1-0 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini almış oldular. EURO 2020 B Grubunda ilk 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Stanislan Cherchesov’un öğrencileri, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Rusya bugün kazanır, Finlandiya’da puan kaybederse, son 16 turuna kalacak takım Rusya olacak. Finlandiya’nın mağlup olması durumunda Rusya’ya 1 puan dahi yetecek.

Danimarka Puan Alamadı

Danimarka’nın gruptan çıkması bekleniyordu ama ilk 2 şansları sona erdi. Bugün Rusya karşısında kazanıp, en iyi 3. Olarak gruptan çıkmak istiyorlar. Tabi kazanmaları yetmeyecek ve diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarını beklemek zorundalar. Grupta ilk 2 maçta puan almayı başaramayan Danimarka, ilk maçta Finlandiya’ya 1-0 kaybetmişti. Grubun ikinci maçında ise Belçika’ya 2-1 kaybettiler. Üstelik 1-0 öne geçtikleri maçta, skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 20 dakikalık bölümde yoğun baskı kurdular ama beraberlik golünü bulamadılar. Danimarka bugün kazanamadığı takdirde, gruptan çıkma umutları tamemen sona erecek.

Maç Bilgileri

Rusya – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clement Turpin. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rusya’da Daler Kuzyaev’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Rusya'nın ilk 11’i Belli mi?

Rusya’nın muthtemel kadrosu: Anton Shunin, Andrey Mario Fernandes, Andrey Semenov, Georgi Dzgikiya, Magomed Ozdoev, Dmitri Barinov, Roman Zobnin, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev, Aleksey Miranchuk, Artem Dzyuba

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

İki takımda 3 puan hedefliyor. Rusya kazanırsa, gruptan çıkma ihtimali yüksek. Danimarka kazanırsa, en iyi 3. Olma ihtimalleri var. Ben iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Turnuvanın en gollü maçlarından biriydi. Danimarka, 4 golle kazandı ve son 16 turuna katılmayı başardı.