Çekya İngiltere İddaa Tahmini 22.06.2021

EURO 2020 D Grubunda heyecan devam ediyor. Çekya ile İngiltere’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Çekya ve İngiltere arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Çekya kazanır 7.45, beraberlik 4.50, İngiltere kazanır ise 1.47 olarak açıklanmış.

Çekya Lider Konumda

Çekya, EURO 2020’nin dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Grupta ilk 2 maç sonunda 4 puan toplamayı başaran Jaroslav Silhavy’nin öğrencileri, lider konumda yer alıyor. İngiltere ve Hırvatistan gibi takımların önünde grupta lider bulunmak, kolay bir iş değil. Grubun ilk maçında İskoçya’yı 2-0 mağlup eden Çekya, grubun ikinci maçına ise Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldı. 2 maçta 3 gol atarak Çekya’nın en dikkat çeken oyuncusu olan Patrik Schick, turnuvanın en golcü oyuncularından biri. Grubun son maçında İngiltere ile karşılaşacak olan Çekya’ya 1 puan yetecek. Öte yandan Çekya mağlup olur, Hırvatistan ve İskoçya maçı da berabere biterse, Çekya grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna kalmayı başaracak.

İngiltere 2 Puan Bıraktı

İngiltere, gruba galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Hırvatistan karşısında tek golle kazanmayı başardılar. Kalvin Phillips’in asistinde gol, Raheem Sterling’ten gelmişti. Grubun ikinci maçında ise İskoçya ile golsüz berabere kaldılar. İskoçya karşısında rahat kazanmaları beklenirken 2 puan bırakan İngiltere, grupta 4 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Grubun son maçında Çekya ile karşılaşacaklar ve liderlik için kazanmaları şart. Gruptan çıkmaları için ise 1 puan yeterli olacak. İskoçya karşısında rakip kaleye sadece 1 isabetli şut çekebilen İngiltere, sınıfta kaldı diyebiliriz. Bugün Çekya karşısında kazanarak, grubu lider bitirme hedefindeler.

Maç Bilgileri

Çekya – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çek Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Vladimir Coufal, Tomas Kalas, Alex Kral, David Zima, Jan Boril, Tomas Soucek, Vladimir Darida, Jakub Jankto, Lukas Masopust, Patrick Schick

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kieran Trippier, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Declan Rice, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Sterling, Kane

İddaa Tahmini

İngiltere’den bu kez hem iyi oyun hem de galibiyet bekliyorum. İskoçya karşısında kaybedilen 2 puanı, bugün Çekya karşısında telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, hata yapmadı. Çekya karşısında 1-0 kazandılar ve gruptan çıkmayı başardılar.