Günün İddaa Kuponu (2) 21.06.2021

Herkese merhaba. 21 Haziran Pazartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Derry City – Sligo Rovers: 10 (ç), 1.24 (iddaa) – 1.44 (bets10) ; Derry City, son haftalarda kaybetmemeye alıştı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Finn Harps deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. Bu galibiyet ile İrlanda Premier Lig’te yenilmezlik serileri 7 maça çıkmış oldu. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Declan Devine’ın ekibi, 6. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Bu hafta iç sahada Sligo Rovers ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Derry City’de önemli bir eksik bulunmuyor. Sligo Rovers, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. 2 hafta önce Drogheda United’a 2-1 kaybeden Sligo Rovers, geçtiğimiz hafta ise St. Patrick deplasmanında 2-0 kaybetti. 4 maçlık galibiyet serisi de sona eren Liam Buckley’in öğrencileri, lider Shamrock’un 6 puan gerisine düşmüş durumda. Bu hafta Derry City ile karşılaşacak olan Sligo Rovers’ın işi pek kolay değil. Maç öncesinde Sligo Rovers’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Sligo Rovers’ın bugün kazanabileceğini düşünmüyorum. Derry City, 7 maçtır kaybetmiyor ve oldukça formdalar. Sligo Rovers karşısında da en az 1 puan alırlar.

St. Patrick – Finn Harps: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.60 (bets10) ; St. Patrick, son 2 haftada önemli galibiyetler aldı. 2 hafta önce Longford Town’ı 3-1 ile geçen Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Sligo Rovers karşısında 2-0 kazanmayı başardı. Zirve yarışı açısından önemli bir maçtı ve St. Patrick, hata yapmadı. Lider Shamrock’un kazandığı haftayı puan kaybı yaşamadan tamamlayan St. Patrick, 2. Sıradaki yerini koruyor. Lider Shamrock ile aralarında 3 puanlık fark var. Bu hafta Finn Harps’ı konuk edecek St. Patrick, maçın net favorisi. Finn Harps, geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Derry City’e 2-1 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’te üs üste 3 maçtır galibiyet alamayan Finn Harps, ilk 3 yarışından bir hayli uzak kaldı. Son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabilen Ollie Horgan’ın ekibi, bu süreçte tek galibiyetini Waterford deplasmanında alabilmişti. Bu hafta konuk olacakları St. Patrick deplasmanında da işleri zor olacak. St. Patrick, zirveye oynayan bir takım. Finn Harps karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

Bohemians – Shamrock: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.85 (bets10) ; Bohemians, geçtiğimiz hafta dikkat çekici bir galibiyet aldı. Dalymount Park’ta konuk ettikleri Drogheda United’ı 5-0 mağlup etmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’te son haftalarda ciddi puanlar toplayan Bohemians, son 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. İyi bir çıkış yakaladılar ve İrlanda Premier Lig’te 5. Sıraya kadar yükseldiler. İlk 3 umutları da iyice artmış durumda. Bu hafta lider Shamrock ile karşılaşacaklar. Geçen hafta Drogheda United karşısında 4 gol atan Georgie Kelly, bu sezon attığı 10 golle, Bohemians’ın en dikkat çeken oyuncusu. Shamrock, İrlanda Premier Lig’te liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Waterford deplasmanında 4-1 kazanmayı başardılar. Bir önceki hafta Finn Harps karşısında bıraktıkları 2 puanı telafi eden Stephen Bradley’in ekibi, en yakın takipçisi St. Patrick’in 3 puan önünde. Ligin en golcü takımlarından biri olan Shamrock, aynı zamanda deplasman karnesi en iyi olan takım konumunda. Bu hafta Bohemians’a konuk olacak Shamrock’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Gollü bir maç bekliyorum. Bohemians, geçen hafta 5 gollü bir galibiyet aldı. Shamrock’ta deplasmanda en fazla gol atan takımlardan biri. Her iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 2.96

Bets10 Bahis Oranı: 4.26