Günün İddaa Kuponu 21.06.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Finlandiya – Belçika: MS 2, 1.20 (iddaa) – 1.35 (bets10) ; Markku Kanerva ve ekibi, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Finlandiya, EURO 2020’ye sürpriz bir galibiyet ile başlayarak, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Grubun ilk maçında Danimarka’yı Pohjanpalo’nun tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Grubun ikinci maçında ise Rusya ile karşılaşan Finlandiya, rakibine 1-0 kaybetti. Mağlup olmasına rağmen yine iyi bir performans gösterdiler ve kolay teslim olmadılar. Grubun son maçında Belçika ile karşılaşacak Finlandiya, bugün en azından 1 puan alarak gruptan çıkmak istiyor. Tabi Rusya’nın Danimarka karşısında kazanamaması da önemli. Belçika, EURO 2020 B Grubun favorisi olarak gösteriliyordu. Grupta oynadıkları 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Belçika, gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun ilk maçında Rusya’yı 3-0 mağlup eden Belçika, grubun ikinci maçında ise Danimarka engelini 2-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçta, 2. Yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazana Robert Martinez’in ekibi, 6 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bugün Finlandiya karşısında 1 puan almaları halinde ise grubu lider tamamlayacaklar. Lukaku ve De Bruyne, ilk 2 maç sonunda Belçika’nın en dikkat çeken isimleriydi diyebiliriz. Bugün Finlandiya ile karşılaşacak Belçika’nın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Belçika’dan rahat bir galibiyet beklentim var. Finlandiya’nın puan almaya gücü yetmez. Roberto Martinez ve ekibi, grubu galibiyet ile noktalar.

Rusya – Danimarka: KGVAR 1.71 (iddaa) – 1.93 (bets10) ; Rusya’nın Finlandiya karşısında kazanmasını bekliyordum ve beklediğim gibi bir maç oldu. Finlandiya’yı Miranchuk’un attığışık golle 1-0 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini almış oldular. EURO 2020 B Grubunda ilk 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Stanislan Cherchesov’un öğrencileri, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Rusya bugün kazanır, Finlandiya’da puan kaybederse, son 16 turuna kalacak takım Rusya olacak. Finlandiya’nın mağlup olması durumunda Rusya’ya 1 puan dahi yetecek. Danimarka’nın gruptan çıkması bekleniyordu ama ilk 2 şansları sona erdi. Bugün Rusya karşısında kazanıp, en iyi 3. Olarak gruptan çıkmak istiyorlar. Tabi kazanmaları yetmeyecek ve diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarını beklemek zorundalar. Grupta ilk 2 maçta puan almayı başaramayan Danimarka, ilk maçta Finlandiya’ya 1-0 kaybetmişti. Grubun ikinci maçında ise Belçika’ya 2-1 kaybettiler. Üstelik 1-0 öne geçtikleri maçta, skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 20 dakikalık bölümde yoğun baskı kurdular ama beraberlik golünü bulamadılar. Danimarka bugün kazanamadığı takdirde, gruptan çıkma umutları tamemen sona erecek. İki takımda 3 puan hedefliyor. Rusya kazanırsa, gruptan çıkma ihtimali yüksek. Danimarka kazanırsa, en iyi 3. Olma ihtimalleri var. Ben iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

Kuzey Makedonya – Hollanda: MS 2, 1.20 (iddaa) – 1.36 (bets10) ; Kuzey Makedonya, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyordu. Grubun ilk maçında Avusturya’ya 3-1 kaybettiler. Son 15 dakikada yedikleri 2 golle puansız ayrılan Kuzey Makedonya, grubun ikinci maçında Ukrayna’ya 2-1 ile boyun eğdi. İlk 2 maçtan puan alamadan ayrılan Kuzey Makedonya, grupta henüz puan alamadı ve son sıraya demir attı. İlk 2 şansları artık tamamen bitti. En iyi 3. Olarak gruptan çıkabilme ihtimalleri var ama bunun için öncelikle Hollanda’yı devirmeleri gerekiyor. Bunun da zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Hollanda, EURO 2020’nin dikkat çeken takımlarından biri. C Grubun favorisi olarak gösteriliyorlardı ve beklentileri boşa çıkartmadılar. Grunbun ilk maçında Ukrayna’yı 3-2 ile geçen Hollanda, grubun ikinci maçında ise Avusturya’yı 2-0 mağlup etti. Grupta ilk 2 maçta 6 puan toplayarak, gruptan çıkmayı garantilediler ve son 16 turuna kaldılar. Grubun son maçında ise Kuzey Makedonya ile karşılaşacaklar. İlk 2 maçta 2 gol atan ve müthiş bir performans gösteren Dumfries, EURO 2020’nin en dikkat çeken oyuncularının başında geliyor. Kuzey Makedonya’nın işi kolay değil. Hollanda, grupta 2’de 2 yaptı. Kuzey Makedonya karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.46

Bets10 Bahis Oranı: 3.54