Almanya Macaristan İddaa Tahmini 23.06.2021

EURO 2020 F Grubu heyacanı devam ediyor. Son sıradaki Macaristan, Almanya karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Almanya Macaristan arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Almanya kazanır 1.20, beraberlik 7.35, Macaristan kazanır ise 16.50 olarak açıklanmış.

Almanya’dan İlk Galibiyet 

Almanya’da moraller yerinde. Grubun ilk maçında Fransa’ya kaybeden Panzerler, grubun ikinci maçında ise Portekiz’i 4-2 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanın sahibi oldu. Grupta ilk galibiyetini alan Joachim Löw’ün ekibi, grubun son maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Macaristan karşısında kazanmaları halinde, doğrudan son 16 turuna katılacaklar. Portekiz karşısında takım olarak etkili bir performans gösteren Panzerler, haklı bir galibiyet elde etti. Portekiz galibiyeti ile 2. Sıraya yükselen Almanya’da Robin Gosens, gösterdiği performans ile galibiyetin baş mimarlarından biri oldu. Son sıradaki Macaristan ile karşılaşacak olan Almanya’dan rahat bir galibiyet. bekliyorum. 

Macaristan Umutlu 

Macaristan, 4 gün önce Fransa karşısında sürpriz bir sonuç almayı başardı. Grubun ilk maçında Portekiz’e 3-0 kaybettiler ama o maçta da iyi bir direnç göstermişlerdi. Grubun ikinci maçında ise Fransa karşısında 1 puan almayı başardılar. Bu beraberlik, Macaristan’ın gruptan çıkma umutlarını son maça taşımasına neden oldu. Gruptan çıkma ihtimalleri zor ama en azında 90 dakika boyunca Almanya karşısında sürpriz bir sonuç almaya çalışacaklar. Macaristan, Almanya karşısında sahadan 3 puan alması halinde, çok yüksek ihtimalle gruptan çıkmayı başaracak. İlk 2 olmasa bile, toplayacakları 4 puan ile en iyi 3. Olarak gruptan çıkma ihtimalleri son derece yüksek.

Maç Bilgileri

Almanya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almanya’da kaleci Ter Stegen, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.

Almanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller

Macaristan'ın ilk 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Nemanja Nikolijcs

İddaa Tahmini

Almanya, maçın net favorisi. Macaristan karşısında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. En az 2 farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya, gruptan çıkmayı başardı. Macaristan ile 2-2 berabere kaldılar ve grubu 2. sırada tamamladılar.