Günün İddaa Kuponu 22.06.2021

22 Haziran Salı günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen EURO 2020 D Gurubu mücadelelerini kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Çekya – İngiltere: 2.5 ALT, 1.52 (iddaa) – 1.68 (bets10) ; EURO 2020 D Gurubu‘nun son haftasında 4’er puanı bulunan Çekya ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Son 16 Turu’nun kaderini belirleyecek mücadele, 22 Haziran Salı günü Türkiye saati ile 22:00‘da, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. EURO 2020 D Gurubu’nun ikinci haftasında son Dünya Kupası’nın finalisti Hırvatistan ile karşılaşan Çekya, maçın ilk yarısını Patrik Schick’in golüyle 1-0 öne kapatmayı başarırken, 47. Dakikada yenilen beraberlik golüne kadar savunmada rakibine göz açtırmayan Çekya, beraberlik golünün ardından da savunmada hata yapmadı. Golde ise rakip faulü hızlı kullanırken, bu seviye hatanın yapılmaması gereken EURO 2020’de, Çekya galibiyeti kaçırdı. Gurubun ilk haftasında İskoçya’yı Patrik Schick’in birbirinden güzel golleriyle mağlup eden Jaroslav Silhavy ve öğrencileri, 180 dakika sonunda başarılı savunma anlayışıyla dikkat çekerken, turnuvanın en formda golcüleri arasında yer alan Schick, Çekya’nın galibiyet yolunda en büyük kozu. Çekya, EURO 2020’de Son 16 biletini almak istiyorsa, İngiltere karşısında kaybetmemesi halinde guruptan çıkmayı garantileyecek. İngiltere Milli takımı, EURO 2020 D Gurubu’na kağıt üzerinde favori olarak başlarken, Hırvatistan ve İskoçya karşısında alınan 4 puana rağmen, sergilenen futbol favoriler arasında yer alan İngiltere için tam bir hayal kırıklığıydı. 4 puanla Son 16 şansını son maça taşıyan İngilizler, ilk hafta Hırvatistan karşısında Strerling’in golüyle kazanmayı başarırken, İskoçya savunmasını ikinci maçta geçmeyi başaramadı. 180 dakikadır kalesini gole kapatarak savunmadan istediğini alan Gareth Southgate, gol sorununu çözemedi ve İngiltere 2 maçta sadece 1 gol attı. Eleme Guruplarının en golcü isimleri arasında yer alan Harry Kane, EURO 2020’de henüz golle tanışmadı. Fiziksel üstünlüğünü rakibine kabullendiren İngiltere, gol vuruşlarındaki etkisizliğini Çekya karşısında bu sorunu çözmeyi başaramazsa, EURO 2020’ye veda edebilir. Gol atmakta zorlanmasına karşın, savunmadaki başarısıyla Son 16 şansını son maça taşıyan Çekya ve İngiltere’nin, mücadeleyi 2.5 alt seçeneğiyle tamamlayacağını düşünüyorum.

Hırvatistan – İskoçya: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.78 (bets10) ; 22 Haziran Salı günü EURO 2020 D Gurubu‘nun üçüncü maçları kapsamında, Hırvatistan ile İskoçya karşı karşıya gelecek. Turnuvaya devam etme umutları süren tarafların mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘da, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ivan Perisic, Hırvatistan Milli takımını ipten aldı. EURO 2020 D Gurubu’na 1-0’lık İngiltere mağlubiyetiyle başlayan Hırvatistan, forvetsiz çıktığı mücadeledeki taktik anlayışını Çekya karşısında sürdürürken, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçtan 1 puanı Perisic’in şık golüyle aldı. 2018 Dünya Kupası finalisti, EURO 2020’de zor günler yaşıyor. Son hafta alınan 1 puan Hırvatistan’ın Son 16 şansını İskoçya maçına taşısa da, 6 orta saha oyuncusuyla maçlara çıkmaya devam eden ekip, 180 dakikadır yaşadığı gol sorununu çözemiyor. İskoçya karşısında hem 2’lik, hem de en iyi 3.’ler arasına girme fırsatıyla çıkacak olan Zlatko Dalic’in öğrencileri, gurubun son haftasında kazanmak zorunda. İskoçya Milli takımı, EURO 2020 D Gurubu’nın favorisi İngiltere karşısında ders niteliğinde bir sınav verdi. Mücadele 0-0’lık beraberlikle sonuçlanırken, 1 puan alması dahi sürpriz olan İskoçya, top hakimiyetini rakibine verse de, İngiltere’den daha net gol fırsatları yakaladı. Savunma lideri Tierney’den yoksun çıktığı Çekya karşısında 2-0 mağlup olan İskoçya, tecrübeli ismin kadroya geri dönmesiyle birlikte İngiltere karşısında harika bir savunma performansı ortaya koydu. Son 16 şansı Hırvatistan karşısında devam eden İskoçya, kazanması halinde diğer maçın sonucuna göre 2. Sıraya yükselebilir, diğer maçın sonucu konuk ekibe yaramasa da, İskoçya 3 puanla birlite en iyi 3.’ler arasına girebilir. EURO 2020 performansıyla hayal kırıklığı yaratsa da, umutları son hafta devam eden Hırvatistan ve gurubun sürpriz takımı İskoçya’nın Son 16 şansıyla çıkacağı maçta gol bulacağı fikrindeyim.

Toplam İddaa Oranı: 2.47

Bets10 Bahis Oranı: 2.99