Ilves Tampere – Inter Turku İddaa Tahmini 23.06.2021

Finlandiya Veikkausliiga‘da, Ilves Tampere ile Inter Turku, Ratinan Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 23 Haziran Çarşamba günü sahne alacak maçın başlama saati 18:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Ilves Tampere galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.20, Inter Turku galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Ilves Tampere Deplasman Mağlubiyetleriyle Yıkıldı

Finlandiya Veikkausliiga’nın son haftası lider HJK Helsinki deplasmanına konuk olan Ilves Tampere, henüz maçın 8. Dakikasında 1-0 geriye düşerken, 35. Dakikada gelen beraberlik golü puan için yeterli olmadı ve haftayı 2-1’lik mağlubiyetle tamamlayan ev sahibi, son 3 haftayı deplasmanda geçirirken, 3 mağlubiyet aldı. 8 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle tamamlayan Ilves Tampere, 10 puanla 7. Sıraya kadar gerilerken, zirvenin 15 puan gerisine düştü. İç sahada 2 haftadır kazanan Jarkko Wiss’in öğrencileri, Inter Turku karşısında seriyi sürdürerek toparlanmak istiyor.

Inter Turku Galibiyetlerine Geri Döndü

Inter Turku, Finlandiya Veikkausliiga’nın namağlup lideri HJK Helsinki’nin 4 puan gerisinde zirve yarışına devam ediyor. İlk 9 haftadan 7 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrılan Jose Riveiro ve öğrencileri, sadece Lahti ve KuPS Kuopio deplasmanlarında mağlup olurken, iç sahada namağlup bir performans grafiği sergiledi. Son olarak evinde SJK’yı 2-0 gibi net bir skorla mağlup eden Inter Turku, KuPS deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından çabuk toparlandı. 9 haftada 17 gole ulaşan Inter Turku, kalesinde ise sadece 7 gole izin verirken, hem hücum hattında hem de savunmada, liderin ardından en iyi performansı sergiliyor.

Maç Bilgileri

Ilves Tampere – Inter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ratinan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin ilk 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Aspegren, Katz, Almen, Miettunen, Oteng, Torres, Arifi, Veteli, Sarr, Blanco.

Inter Turku’nun ilk 11’i Belli mi?

Inter Turku’nun muhtemel kadrosu: Henrik Moisander, Jarvenpaa, Hamalainen, Nurmi, Engström, Annan, Sanz Sainz, Hoskonen, Furuholm, Kallman, Kagayama.

Son haftayı galibiyetle kapatarak zirve takibini yakından sürdüren Inter Turku, galibiyetlerine Ilves Tampere karşısında devam edecek ve lider HJK Helsinki’yi zora sokmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benjamin Kallman’ın golüyle maçın ilk yarısında 1-0 öne geçmeyi başaran Inter Turku, skor üstünlüğünü korumayı başaramazken, Ilves Tampere mağlubiyetiyle birlikte zirve yarışında ağır yara aldı.