Portekiz Fransa İddaa Tahmini 23.06.2021

EURO 2020 F Grubunda lider Fransa, Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı TRT 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz. Mücadeleyi Ferenc Puskas Stadı’nda oynanacak.

Portekiz ve Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Portekiz kazanır 3.15, beraberlik 3.15, Fransa kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Portekiz 3. Sırada

Portekiz, grupta ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta yaşadı. Grubun ikinci maçında karşı karşıya geldikleri Almanya’ya 4-2 kaybettiler. Portekiz adına her şey güzel başlamıştı ama sonunu getiremediler. Özellikle Portekiz’in sağ tarafı bir hayli aksadı. Goosens orayı çok iyi kullandı ve Almanya’nın kazanmasında kilit rol oynadı diyebiliriz. Grubun ilk maçında Macaristan’ı 3-0 ile geçen Portekiz, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 3. Sırada yer alıyor. Grubun son maçında, Fransa ile karşı karşıya gelecekler. Portekiz’in grubu ilk 2’de tamamlayarak son 16 turuna kalması zor bir ihtimal. Bunun için öncelikle Fransa’yı mağlup etmeleri gerekecek. En iyi 3. Olarak gruptan çıkma ihtimalleri ise yüksek. Bunun içinde Fransa karşısında da kaybetmemeleri önemli.

Fransa’ya 1 Puan Yetiyor

Fransa, ilk 2 maçlar sonunda liderliği elinde bulunduruyor. Almanya, Portekiz ve Macaristan’ın yer aldığı grupta 4 puan topladılar. Grubun ilk maçında Almanya’yı 1-0 mağlup eden Didier Deschamps’ın ekibi, grubun ikinci maçında ise Macaristan ile 1-1 berabere kaldı. Rahat kazanmaları bekleniyordu ama 1 puanı Griezmann’ın golüyle kurtardılar. Ciddi pozisyonlar bulsalar da, kaleci Gulacsi’yi geçemediler. Mbappe, Griezmann ve Benzema ile net fırsatlardan da yararlanamadıklarını belirtelim. Macaristan karşısında 2 puan bırakan Fransa, grubun son maçında Portekiz ile karşılaşacak. Fransa, bugün Portekiz karşısında kaybetmezse, gruptan çıkmayı garantileyecek. Olası bir mağlubiyette ise en iyi 3. Olarak çıkma şansları bir hayli yüksek. Tabi grupta oynanacak Almanya – Macaristan maçının sonucu da büyük önem teşkil ediyor.

Maç Bilgileri

Portekiz – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ferenc Puskas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almanya’da kaleci Ter Stegen, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.

Portekiz'in ilk 11'i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Patricio, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Rui Fonte, Nelson Semedo, William Carvalho, Bernardo Silva, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Diojo Jota, Cristiano Ronaldo

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Benzema, Mbappe

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Portekiz, ilk 2 maçta 5 gol attı ve kalesinde ise 4 gol gördü. İki takımda da kaliteli ayaklar var. 2.5 üst tercihi denenmeli.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST , Oran 1.87

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. 2-2 sona eren mücadele sonrasında, hem Portekiz hem ise Fransa son 16 turuna kaldı.