Bodo/Glimt – Molde İddaa Tahmini 24.06.2021

Norveç Eliteserien Ligi‘nde haftanın kritik mücadelesi, aynı puanla zirveyi paylaşan Bodo/Glimt ile Molde arasında sahne alacak. 24 Haziran Perşembe günü fikstüründe yer alan maçın başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.75, Molde galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.91, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 2.65 oran veriyor.

Bodo/Glimt Zirveyi Korumak İstiyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo/Glimt, 2 hafta önce Stromsgodset karşısında aldığı 7-2’lik galibiyetle birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, ligin lideri olarak çıktığı Valerenga deplasmanında 1 puana yetindi. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren mücadelenin 53. Dakikasında Ola Solbakken ile üstünlük golünü bulan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, 67. Dakikada beraberlik golüne engel olamadı. İlk 9 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 20 puan toplayan Bodo/Glimt, ligdeki en yakın rakibi Molde ile evinde zirve mücadelesi verecek. 9 haftada 21 gol atmayı başaran ev sahibi, Molde’nin ardından ligin en golcü takımı.

Molde Zirve İle Puanını Eşitledi

Norveç Eliteserien Ligi’nde 5 hafta önce liderlik koltuğunu kaybeden Molde, sezonun ilk ve tek mağlubiyetini Valerenga deplasmanında alırken, son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve lider Bodo/Glimt ile puanını eşitledi. Sandefjord, Sarpsborg ve Stabaek karşısında üst üste galibiyetler alarak Bodo/Glimt deplasmanına konuk olacak olan Erling Moe’nin öğrencileri, 24 golle ligin en iyi hücum performansını sergilerken, Omoijuanfo verdiği 9 gol katkısıyla ligin en golcü ismi oldu. Hücum hattındaki etkisiyle zirveyi ve şampiyonluğu hedefleyen Molde, sezonun en zorlu sınavını son şampiyon ve lider Bodo/Glimt deplasmanında verecek.

Maç Bilgileri

Bodo/ Glimt – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Moen. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Boniface sakat. Molde cephesinde ise Ellingsen, Haraldseid, Linde ve Sjolstad’ın sakatlığı bulunuyor.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sorli, Botheim, Solbakken.

Molde’nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Petersen, Bjornbak, Eikrem, Hussain, Knudzon, Haugen, Aursnes, Hestad, Gregersen, Omoijuanfo, Brynhildsen.

Zirveyi korumak isteyen Bodo/Glimt ve ligin yeni lideri olmak isteyen Molde’nin mücadelesinde, iki takımında ilk yarı skor eşitliğini bozamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.14

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan zorlu mücadelede, Molde kazanan taraf oldu. Konuk ekip lideri Omoijuanfo’nun 51 ve 78. dakikalarda attığı gollerle mağlup etti.